Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-konkari ottaa kantaa hurjaan huhumyllyyn: ”Tällaisessa ei ole mitään hauskaa”

Fernando Alonso, Aston Martin.
AOP

Fernando Alonso on joutunut viime aikoina erikoisen huomion kohteeksi. F1:n kaksinkertainen maailmanmestari edustaa tällä hetkellä Aston Martinia, mutta häntä viedään huhujen perusteella ensi kaudeksi Red Bullin vahvuuteen.

Aston Martinin tulokset ovat jättäneet viime aikoina runsaasti toivomisen varaa. Fernando Alonso on pystynyt ajoittain yksittäisiin hyviin suorituksiin, mutta kokenut pilotti ei ole kyennyt tuomaan toivotunlaista menestystä.

Auton vauhti ei ole yksinkertaisesti riittänyt tärkeillä hetkillä, joten Aston Martinilla riittää toden teolla mietittävää loppukautta ja ensi vuotta ajatellen.

Alonson on kerrottu olevan tilanteeseen tyytymätön ja häntä on linkitetty viime aikoina Red Bullin leipiin. Sergio Perezin uskotaan joutuvan jättämään tehtävänsä kuluvan kisakauden päätteeksi, jonka myötä korvaajalle saattaa olla tarvetta.

Alonso ei kuitenkaan lämmennyt häntä ympäröiville puheille.

– Nämä ovat täysin tavanomaisia huhuja, joita aina välillä nousee pinnalle. En itse välitä tällaisista puheista. Kaiken takana on huomiota janoavia ihmisiä, jotka eivät työskentele kanssani. Tällaisessa ei ole mitään hauskaa. Aion pitää huolen siitä, että asialla on seurauksia.

Lähde: Sky Sports

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos