Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-kausi jatkui odotetuissa merkeissä – Tähtikuljettaja onnistui historiallisessa tempussa!

F1-kuski Max Verstappen
AOP

Formula 1-kausi palasi täydellä höyryllä päiväjärjestykseen kesätauon jälkeen. Hollannin osakilpailu päättyi ennakkosuosikki Max Verstappenin juhliin. Historiallinen voitto oli hallitsevalle maailmanmestarille jo yhdeksäs peräkkäinen.

Hollannin GP oli odotetusti Max Verstappenin juhlaa. Lajin kaksinkertainen maailmanmestari jatkoi siitä, mihin ennen kesätaukoa jäi, ja otti yhdeksännen peräkkäisen GP-voittonsa.

F1:n historian aikana vastaavaan saavutukseen on kyennyt vain kaksi kuljettajaa. Alberto Ascari, joka dominoi kilparatoja 50-luvulla, oli heistä ensimmäinen. Seuraavaa kertaa saatiin odottaa pitkään, sillä Sebastian Vettel toisti tempun vuonna 2013.

Red Bullin tallipäällikkö, Christian Horner oli syystäkin tyytyväinen suojattinsa edesottamuksiin.

– Mikä kilpailu! Vaihtelevat sääolosuhteet tekivät tästä vaikeaa, mutta Max suoriutui uskomattomalla tavalla ja teki hienoa työtä.

– Ensimmäisen varikkopysähdyksen jälkeen kaikki tiimit joutuivat miettimään tarkkaan, minkälaisella taktiikalla jatkaa eteenpäin. Kun kaikki oli rauhoittunut, hän (Verstappen) otti tilanteen haltuunsa ja pystyi pitämään johtoaseman hallussaan.

– Sateen aiheuttaman tauon jälkeen meillä oli pelkästään hävittävää. Kisan jatkuttua kaikki sujui kuitenkin hienosti. Ainoastaan ’’Checon’’ (Sergio Perez) kärsimä aikasakko jäi harmittamaan, sillä hän ei yltänyt palkintokorokkeelle.

Lähde: GPFans

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos