Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-asiantuntijalta armoton ennustus: Yhdelle kuljettajalle luvassa potkut – Tässäkö miehelle korvaaja?

Nyck de Vries saamassa kenkää AlphaTaurilta
Pixabay

Entinen F1-kuljettaja ja lajiasiantuntija Ralf Schumacher on lähestulkoon varma, että AlphaTaurin Nyck de Vries on saamassa potkut aivan lähiaikoina. Saksalaisella on mielipide myös jo kuljettajasta, joka saattaisi hollantilaisen tallissa korvata.

– Päätös on tehty, olen melko varma siitä, Ralf Schumacher kommentoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Hän pärjäsi hyvin, ja on sääli, että hän ei todennäköisesti pysty ajamaan Hollannin GP:ssä.

Nyck de Vriesin debyttikausi F1-sarjassa ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Hollantilainen ajoi yhden startin Williamsilla vuonna 2022 ja tällä kaudella nyt AlphaTaurin riveissä. Miehen tilastot tältä kaudelta näyttävät vielä toistaiseksi pyöreää nollaa pisteiden osalta, mikä on saanut huhut miehen potkuista vellomaan.

Tallin suunnasta on tullut jo tovin aikaa tiukkaa kritiikkiä miehen suuntaan ja moni onkin epäillyt, ettei yhteistyötä tallin ja hollantilaisen välillä jatkettaisi pitkään.

AlphaTauri on Red Bullin sisarustalli ja korkeammalta taholta onkin asetettu tiukkoja vaatimuksia de Vriesin suuntaan. Red Bullin asiantuntija Helmut Marko muun muassa kertoi alkukaudesta, että miehelle on annettu kesätaukoon asti aikaa nostaa tasoaan. Kesätaukoon on jäljellä kaksi osakilpailua.

Myös Schumacher on todennut, että juurikin de Vriesin kokemuksen puute on näkynyt miehen otteissa liikaa, eikä tallilla olisi varaa katsella hollantilaisen hapuilua enää pidempään.

Saksalainen ennakoi, että de Vriesin paikan AlphaTaurilla voisi ottaa Red Bullilla parhaillaan kolmoskuljettajan virkaa pitävä Daniel Ricciardo, jonka paluuta kilparadalle on odoteltu tänä vuonna.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos