Pidetään yhteyttä

Formula 1

Charles Leclercin salaiset Mercedes-keskustelut julki – Onko monacolaistähti jättämässä Ferrarin?

Charles Leclerc, Ferrari
AOP

Charles Leclercin tulevaisuus Ferrarille on herättänyt runsaasti spekulaatioita. Monacolaiskuljettaja on itse vakuutellut uskollisuuttaan tallille, mutta miehen BBC Sportille antama haastattelu jätti Ferrari-fanit pohtimaan, josko miehen mieli olisi kuitenkin muuttumassa.

– Olen aina tehnyt hyvin selväksi, että tavoitteeni on maailmanmestaruus, mutta ensimmäisenä Ferrarin kanssa, Leclerc kertoi haastattelussa.

Moni epäilikin, että voisiko tavoite maailmanmestaruudesta voittaa uskollisuuden Ferrarille, mikäli talli ei pysty tarjoamaan monacolaiselle pian autoa, jolla taistelu maailmamestaruudesta voisi olla realistista.

F1-kulisseista on nyt kuiskittu huhuja, joiden mukaan Leclerc olisi jo ottanut ensimmäisiä askeleita kohti Ferrari-lähtöä. Nimettömänä pysynyt lähde kertoi, että monacolainen olisi käynyt suljettujen ovien takana jo neuvotteluja Mercedeksen kanssa.

Huhuja ei olla vielä virallisesti vahvistettu, mutta ne ovat olleet tarpeeksi saamaan aikaan melkoisia spekulaatioita niin fanien kuin asiantuntijoidenkin keskuudessa.

Sekä Ferrarin että Leclercin fanit ovat ilmaisseet ristiriitaisia tunteita mahdolliseen siirtoon liittyen. Sosiaalisessa mediassa on kohistu kommentteja, jotka vaihtelevat järkytyksestä ja pettymyksestä ymmärrykseen ja tukeen.

– Voisiko hän todella jättää Ferrarin perinnön taakseen?, eräs käyttäjä pohti viestipalvelu X:ssä.

– Kaikki on toistaiseksi pelkkää spekulaatiota. Ei tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä, tuumasi toinen.

Se, konkretisoituvatko “salaiset Mercedes-keskustelut” oikeasti lähdöksi Ferrarilta, jää nähtäväksi. Juuri nyt Leclerc vakuuttaa, että niin hänen kuin Ferrarinkin täysi fokus on kuluvassa kaudessa sekä kilpailukykyisen auton luomisessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos