Pidetään yhteyttä

Uncategorized

Viivi Lehikoinen murtui kyyneliin – Hieno juoksu nuorelta urheilijalta tiukassa paikassa

Viivi Lehikoinen murtui kyyneliin MM-välieräjuoksunsa jälkeen
AOP

Viivi Lehikoinen juoksi naisten 400m aitojen välierissä tiistaina. Paikka finaaliin ei SE-naiselle auennut vaikka tämä juoksi upeasti lähelle omaa Suomen ennätystään.

Viivi Lehikoinen pinkoi 400m aidat Budapestin illassa aikaan 54,48 ja oli hienosti oman eränsä kolmas. Jokaisesta erästä eteni kaksi suoraan finaaliin, joten Lehikoinen joutui jännittämään finaalipaikkaa oman juoksunsa jälkeen aikavertailussa.

Naisen aika ei kuitenkaan finaaliin tällä kertaa riittänyt ja Lehikoinen oli lopulta välierien 11. nopein sekä neljänneksi nopein eurooppalainen. Juoksun jälkeen Lehikoisen tunteet purkautuivat Ylen haastattelupaikalla, missä kyyneleet nousivat naisella silmiin.

– En oikein tiedä. Tavallaan todella hyvä juoksu ja se, että sai edes odottaa tuolla, että pääseekö MM-finaaliin on hienoa, mutta en tiedä… Jotenkin tunteet pinnassa, herkistynyt nainen kertoi.

– Se, että ei päässyt finaaliin ja se, että on oikeasti päässyt tälle tasolle.

Lehikoinen lähti välieräjuoksuun selvästi alkueräjuoksuaan rohkeammin ja aloitti kierroksen vahvasti. Viimeiseen kaarteeseen päästessä nainen oli todella hyvissä asetelmissa taistelemassa jopa suorasta jatkopaikasta.

– Kun tultiin suoralle niin näin kyllä, että asetelma on todella hyvä ja halusin kyllä taistella ihan loppuun saakka. Harmillisesti jouduin hieman siinä loppusuoralla antaa periksi.

– Olisin toivonut vähän parempaa aikaa, mutta tänään aika oli tuollainen.

Lehikoisen erän ykkönen oli Jamaikan Rushell Clayton ajalla 53,30. Yhdysvaltojen Anna Cockrell oli toinen ajalla 53,63.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos