Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsia kuullaan viimein oikeudessa

Britney Spearsia kuullaan vihdoin oikeudessa
AOP

Keskiviikkona 23. kesäkuuta poplaulaja Britney Spears pääsee vihdoin ääneen losangelesilaisessa oikeudessa, jossa kiistellään holhousjupakasta. Britney yrittää saada isänsä Jamie Spearsin vihdoin pois holhoojan roolista. MTV Uutiset kertoo, ettei Britneytä ole kuultu aikaisemmin oikeusprosessin aikana.

Britneyn isä on toiminut laulajan holhoojana jo vuodesta 2008 saakka. Hän on muun muassa vastuussa naisen 60 miljoonan dollarin omaisuudesta, josta on taistelu jo viime vuoden elokuusta saakka. Tähden asianajaja esitti tällöin, että Jamie Spears pitäisi erottaa holhoojan roolista.

Jamie Spears on hallinnoinut tyttärensä omaisuutta vuodesta 2019 saakka, jolloin asianajaja erosi tehtävästään. Mies on myös ollut vastuussa Britneyn terveyteen liittyvistä päätöksistä.

Mirror -lehti kertoi, että Jamie on ollut kontrolloiva holhooja. Britneyn sanotaan sanoneen, että Jamie ei antanut hänen edes päättää oman keittiönsä kaappien värejä.

The New York Times puolestaan sai taannoin käsiinsä oikeusasiakirjoja vuodelta 2016: niissä kerrotaan Jamiella olleen kova kontrolli tyttäreensä, joka vastusti asiaa kiivaasti. Britney väittää asiakirjoissa muun muassa, että hänen isällään on sanottavaa siihen, ketä hän saa deittailla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos