Pidetään yhteyttä

TV

Tämä suoratoistopalvelu on ohittamassa Netflixin – joko sinulla on tilaus?

Tämä suoratoistopalvelu on ohittamassa Netflixin - joko sinulla on tilaus?
AOP

Suoratoistopalvelu Netflix on ollut jo vuosien ajan suosittu tapa striimata leffoja ja sarjoja suoraan kotiruudulle. Yhä useammat ihmiset maksavat suoratoistopalvelusta, kuten Netflixistä, Hulusta, HBO:sta tai vastaavasta. TV Techonology on nyt uutisoinut, että eräs tunnettu suoratoistopalvelu on ohittamassa Netflixin suosion.

Netflixin kova kilpailija, Disneyn Disney+ -palvelu on kirimässä rakoa umpeen. Lähteen mukaan Disney+:n sanotaan ohittavan Netflixin vuoteen 2025 mennessä.

Tutkimuksen mukaan Yhdysvalloista ja Kiinasta voidaan odottaa seuraavan 5 vuoden aikana jopa noin 1, 64 miljardia uutta tilaajaa suoratoistopalveluihin. Disney+ palvelun odotetaan saatavn 140 miljoonaa uutta tilaajaa vuosien 2021 ja 2026 välillä. Tilausmäärän odotetaan olevan 284 miljoonaa tilausta vuonna 2026. Netflixin sen sijaan odotetaan kasvavan vain 53 miljoonata tilaajasta 271 miljoonaan tilaajaan.

Yhdysvalloissa on noin 338 miljoonaa suoratoistopalveluiden käyttäjää tänä päivänä. Määrän odotetaan kasvavan 450 miljoonaan käyttäjään vuoteen 2026 mennessä.

Tällä hetkellä keskimääräinen yhdysvaltalaistalous tilaa yli 3-4 suoratoistopalvelua. Määrän odotetaan nousevan neljän ja viiden tilauspalvelun välille.

Netflix ja Disney+ ovat molemmat saatavilla myös Suomen markkinoilla. Muita tuttuja palveluita ovat esimerkiksi HBO Nordic, Starz, Hulu ja Amazon Prime.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos