Pidetään yhteyttä

TV

Susikoira Roi tulossa C Morelle: sydäntälämmittävä tarina

Susikoira Roi tulossa C Morelle: sydäntälämmittävä tarina
Instagram / C More

C More julkaisi hiljattain Instagramissaan jännittävän tiedon. Monelle tuttu C More nimittäin kertoi, että tuolossa on uusi alkuperäielokuva Susikoira Roi, joka perustuu samannimiseen Jorma Kurvisen luomaan kirjasarjaan.. Kuvaukset alkavat tänä kesänä. Se on tulossa ensi-iltaan joulukuussa 2022.

C Moren ensimmäinen alkuperäisleffa on lapsille ja nuorille suunnattu seikkailuelokuva. Elokuvan päärooleissa nähdään Elina Patrakka (Sihja – kapinaa ilmassa, Nyrkki) ja Tipi-koira.

”Elokuvassa Raaheen hiljattain muuttanut Valo joutuu kiusatuksi. Pelastettuaan hylätyn koiran, Valo löytää tästä ystävän, jonka nimeää Roiksi. Yhdessä ystävykset päätyvät tutkimaan salaperäistä naapuripojan katoamistapausta,” Instagramissa kerrotaan.

Susikoira Roin tuottavat Whatevergroup ja Lucy Loves Drama. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Antti Kairakari ja Aleksi Puranen. Ohjauksesta on vastuussa Rane Tiukkanen. Elokuvan vastaavina tuottajina ovat tutut nimet Mikko Räisänen Lucy Loves Dramasta ja Antti Kaarlela Whatevergroupista.

Jäämme innolla odottamaan elokuvan ensi-iltaa ja susikoira Roin seikkailuja Valon kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos