Pidetään yhteyttä

TV

Paratiisihotelli Suomen uusi silmäkarkki: ”Osaan käyttää kieltäni”

Paratiisihotelli Suomen uusi silmäkarkki Fasu
Instagram / Fasu

Paratiisihotelli Suomen seitsemännessä jaksossa paikalle saapuu herkullinen silmäkarkki, vantaalainen Fasu (27). Mies kertoo, että tarkoituksena on napata voittopotti sekä löytää elämän rakkaus.

Fasu kertoo heti kättelyssä omaavansa hyvät kielitaidot: ”Osaan suomea, englantia, saksaa ja persiaa. Mutta osaan käyttää kieltäni monella eri tavalla,” Fasu mainitsee suorasukaisesti.

Fasu arvostaa sinisiä silmiä ja vaaleita hiuksia. Hän mainitsee myös olevansa peppumiehiä. Mies täräyttää myös veikästi: ”Jos et ole koskaan maistanut fasupalaa, niin mua voi aina maistaa.”

”Investointi Pankkiiri talossa! Tykkään yllättää kavereita joten mua voi seurata Paratiisihotellissa,” Fasu kertoo Instagramissa.

Paratiisihotelli Suomea pääsee seuraamaan maanantaisin ja tiistaisin Ruutu+ -palvelussa.

Edellisessä jaksossa mukaan tuli hurmaava Ella, joka kertoo olevansa vaimomateriaalia. Ella sanoo, että on laittanut ripset, kulmat ja huulet kuntoon ja kertoo sen tuovan itsevarmuutta. Jäämmekin innolla odottamaan, mitä Paratiisihotelli Suomi tuo tulevaisuudessa ja miten ihmissuhdevyyhdit lähtevät aukeamaan.

Laita Fasu seurantaan Instagramissa ja käy tykkäämässä ja kommentoimassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos