Pidetään yhteyttä

TV

Paratiisihotelli-Josefinan upea muodonmuutos – uskoisitko samaksi naiseksi?

Paratiisihotelli-Johannan upea muodonmuutos
Instagram/Josefina Linnokari

Paratiisihotelli Suomen kolmas kausi pyörähti käyntiin Ruudussa maanantaina. Kilpailussa joukko upeita sinkkuja muuttaa Gran Canarialle hulppeisiin maisemiin, josta alkaa armoton pudotuspeli. He asuvat luksus villassa, jossa he bailaavat, lempivät ja juonivat toisiaan vastaan. Ainot keino selvitä mukana kisassa on tehdä oikeita siirtoja ja pitää huoli siitä, että löytää itselleen parin viikosta toiseen. Voittaja tulee lähtemään saarelta mukanaan 15 000 euron voittopotti.

Mukana kisassa nähdään myös suomenruotsalainen Josefina Linnokari, 23, Tammisaaresta. Josefina kertoi jo ohjelmaan lähtiessään, että hyvinvointi ja terveys ovat hänelle tärkeitä asioita. Nyt hän kertoo omalla Instagram tilillään, kuinka hän teki suuren elämänmuutoksen kaksi vuotta sitten ja alkoi laihduttaa. Kaikki oli saanut alkunsa lomamatkalta, jossa hän oli yhdessä poikaystävänsä kanssa.

– En käynyt lainkaan vaa’alla, eli en tiennyt paljonko painoin. Vaatteet eivät mahtuneet päälle, mutta en välittänyt koko asiasta. Sitten olimme ex-poikaystävän kanssa Thaimaassa ja hän otti minusta kuvan. Kun näin sen, säikähdin. Olenko noin iso? Oli pakko alkaa tehdä jotain.

– Olin niin epävarma siitä, julkaisenko kuvan vai en, sillä olen tavallaan hävennyt sitä. Mutta sitten huomasin, että elämä on liian lyhyt murehtia, mitä muut ihmiset ajattelevat.

Kuvasta todella näkyy naisen upea muodonmuutos. Hän onnistui laihtumaan 40 kiloa kahdessa vuodessa. Hyvät tulokset syntyivät yhdessä keto-ruokavalion ja liikunnan avulla.

Paratiisihotelli nähdään Ruudussa aina maanantaisin ja tiistaisin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos