Pidetään yhteyttä

Huumori

Onko tässä maailman pihein äiti? Nyt venytetään pennejä!

Onko tässä maailman pihein äiti? Nyt venytetään pennejä!
Youtube / TLC

TLC-kanava pyörittää ohjelmaa nimeltään Extreme Cheapskates, jossa haastatellaan ihmisiä, jotka yrittävät säästää mahdollisimman paljon rahaa joka päivä – ja yleensä varsin mielenkiintoisilla metodeilla.

Eräässä jaksossa Utahissa asuva kotiäiti Jordan säästää tehokkaasti. Tyypillisesti Utahin osavaltiossa monihenkisen perheen kuukausittaisiin kuluihin menee noin 3000 dollaria, mutta Jordan on onnistunut pienentämään kulutuksen vain 1400 dollariin per kuukausi. Hänen kekseliäät säästövinkkinsä saattavat toimia toisille, kun taas osa on sitä mieltä, että hänen säästövinkkinsä ovat liikaa.

Jordan muun muassa laskee päivittäisen vessapaperirullan palojen käytön jokaiselle perheenjäsenelle. Hän myös laskee yksittäin kaikki lapselleen antamansa murot. Erään kerran hän valmisti keksejä laittamalla keksitaikinan pellille ja pellin auton kojelaudalle keskellä kesää. Keksit valmistuivat ilman sähköä vain parissa tunnissa. Hän myös kerää naapureiltaan ylijäämäruokia.

Jakson lopussa näytetään, kuinka Jordan lähtee ostamaan itselleen kanoja ja vuohia. Jordan laski, että tuomalla kanat ja vuohet omalle takapihalleen, hän voi säästää pitkän pennin maidon ja munien hinnassa pitkällä juoksulla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos