Pidetään yhteyttä

TV

Masked Singerin tuomarit marssivat dramaattisesti ulos – maskin takaa paljastuneen kisaajan henkilöllisyys järkytti

Rudy Giulianin osallistuminen Masked Singeriin järkytti
AOP

Yhdysvaltojen The Masked Singerin seitsemännen kauden avausjakso päättyi hyvin dramaattisesti yhden julkkiskilpailijan paljastettua henkilöllisyytensä, kertoo Deadline. Kaksi The Masked Singer -sarjan tuomaria poistui kesken lähetyksen, heti sen jälkeen kun hahmon henkilöllisyys paljastettiin. Maskin takaa paljastui New Yorkin entinen pormestari ja entisen presidentin Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani.

Giulianin dramaattisen paljastuksen jälkeen tuomarit Ken Jeong ja Robin Thicke kävelivät nopeasti pois lavalta, vaikkakin vain hetkeksi, kun taas tuomarit Jenny McCarthy ja Nicole Scherzinger pysyivät paikoillaan.

Masked Singerissä maskin takana lymyilevän laulajan henkilöllisyys saattaa monesti yllättää sekä tuomarit, että yleisön. Osa kisaajista ovat jopa vielä varsin lahjakkaita laulajia, ja henkilöllisyyttä voi olla pelkän lauluäänen perusteella vaikea arvata, vaikka kisaaja antaakin pieniä vihjeitä itsestään kisan edetessä.

Giulianin osallistuminen jakoi hyvin voimakkaasti mielipiteitä. Viimeksi jenkkien The Masked Singerissä nähtiin kovaa kritiikkiä vuonna 2020, kun toinen kiistanalainen republikaanipoliitikko, Sarah Palin paljastettiin Karhu-maskin takaa. Myös Suomessa Masked Singerin ympärillä oli kohua viime syksynä, kun tuomari Christoffer Strandberg kritisoi kansanedustaja Päivi Räsäsen osallistumista ohjelmaan.

Kyseistä jaksoa ei ole vielä esitetty jenkeissä, joten sekä Giulianin hahmo että esitetty kappale ovat vielä salaisuus. Kyseinen jakso esitetään vasta maaliskuussa. Uuden kauden teema on ”Hyvät, pahat ja pehmoiset”; voit itse määrittää, mihin luokkaan Giuliani sopii.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos