Pidetään yhteyttä

Reseptit

Perinteinen lohi, pinaatti ja tartar-kastike: näin se syntyy

Perinteinen lohi, pinaatti ja tartar-kastike: näin se syntyy
Pixabay

Lohi ja pinaatti ovat kaksi erittäin terveellistä ruoka-ainetta, jotka voivat yhdessä muodostaa herkullisen ja ravitsevan aterian. Sekä lohi että pinaatti ovat täynnä ravintoaineita ja hyödyllisiä yhdisteitä, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia.

Tässä herkullisessa reseptissä yhdistyvät lohi, pinaatti ja raikas tartar-kastike. Tämä ateria on helppo valmistaa ja sopii erityisen hyvin terveelliseen ruokavalioon.

Ainekset:

1 tl auringonkukka- tai kasviöljyä
2 nahatonta lohifileetä
250 g pinaattia
2 rkl kevyt crème fraîchea
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl kapriksia, valutettuna
2 rkl lehtipersiljaa, hienonnettuna
sitruunalohkoja, tarjoiluun

Valmistusohjeet:

1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta lohi molemmin puolin. Paista lohta 4 minuuttia molemmin puolin, kunnes se on kullanruskeaa ja helposti murenevaista. Anna levätä lautasella, kun valmistat pinaatin.

2. Lisää pannulle pinaatti ja mausta se hyvin. Peitä pannu kannella ja anna pinaatin kypsyä noin minuutin ajan, sekoita kerran tai kaksi. Lusikoi pinaatti lautasille ja aseta lohi päälle.

3. Kuumenna varovasti crème fraîchea pannulla sitruunan mehun, kapristen ja hienonnetun lehtipersiljan kanssa. Mausta kastike maun mukaan, varo keittämästä sitä. Lusikoi kastike kalan päälle ja tarjoa sitruunalohkojen kera.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos