Pidetään yhteyttä

Nextory arvostelu – paras tarjous ja hinta

Nextory tarjous ja arvosteluNextory on perustettu Tukholmassa vuonna 2015. Palvelu rantautui Suomeen vuonna 2018, ja nykyään tarjolla on yli 200 000 e-kirjaa sekä äänikirjaa. Nextoryn tilausvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto – esimerkiksi äänikirjoja voi kuunnella rajattomasti.

Mikäli haluat kokeilla Nextorya, onnistuu se ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla. Sen jälkeen hinta on 11,99–27,99 €/kk, riippuen valitsemastasi tilauksesta. Rekisteröidy palveluun vaikka heti, niin pääset nauttimaan sadoista tuhansista laatukirjoista ilmaiseksi!

Nextory Kulta

Hinta
16,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
rajattomasti
Profiilit
4
Sopivin vaihtoehto äänikirjojen suurkuluttajalle
Yksi (1) profiili voi käyttää palvelua samanaikaisesti

*Nextory tarjoaa jokaiseen tilaukseen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka avaavat tilin.

Nextory Perhe

Hinta
20,99 - 27,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
rajattomasti
Profiilit
4
Paras vaihtoehto perheille
Jopa neljä (4) profiilia voi käyttää palvelua samanaikaisesti

*Nextory tarjoaa jokaiseen tilaukseen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka avaavat tilin.

Nextory Pronssi

Hinta
11,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
30 h/kk
Profiilit
4
Hyvä vaihtoehto kohtuukäyttäjälle
Yksi (1) profiili voi käyttää palvelua samanaikaisesti

*Nextory tarjoaa jokaiseen tilaukseen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka avaavat tilin.

Nextory tarjous: tilausvaihtoehdot & hinta

Nextory tarjoaa kolme (3) tilausvaihtoehtoa. Pronssi-tilaus on niille, jotka käyttävät palvelua silloin tällöin – toki luku- ja kuunteluaikaa on 30 tuntia kuukaudessa. Kulta-tilaus tarjoaa rajattoman määrän lukemista sekä äänikirjoja kuukaudessa.

Perhe-paketti on suunnattu maksimissaan neljälle (4) käyttäjälle samanaikaisesti. Kirjoja voi lukea ja kuunnella rajattomasti.

Nextory tarjoaa jokaiseen tilaukseen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka avaavat tilin.

Nextory Pronssi:
 • Hinta: 11,99 €/kk
 • Kuuntelu- ja lukuaika: 30 h/kk
 • Profiilit: 4
 • Muuta: yksi (1) profiili voi käyttää palvelua samanaikaisesti.
Nextory Kulta
 • Hinta: 16,99 €/kk
 • Kuuntelu- ja lukuaika: rajattomasti
 • Profiilit: 4
 • Muuta: yksi (1) profiili voi käyttää palvelua samanaikaisesti.
Nextory Perhe:
 • Hinta: 20,99–27,99 €/kk
 • Kuuntelu- ja lukuaika: rajattomasti
 • Profiilit: 4
 • Muuta: jopa neljä (4) profiilia voi käyttää palvelua samanaikaisesti.

Nextoryn kirjavalikoima ja äänikirjat

Nextory ei ole julkaissut tarkkaa määrää tarjolla olevista kirjoista, mutta sivustolla on maininta yli 200 000 kirjan valikoimasta. Tarjolla on paljon uutuuksia ja klassikoita, joita voi lukea perinteiseen tapaa e-kirjana tai kuunnella äänikirjana.

Nextoryssa on kirjoja suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi. Valikoima ei ole markkinoiden paras, esimerkiksi BookBeat tarjoaa yli kolminkertaisen määrän e-kirjoja.

Nextoryn e-kirjat ja äänikirjat

Nextoryn kirja- ja äänikirjavalikoima:

 • Yli 200 000 e-kirjaa sekä äänikirjaa.
 • Kirjoja on suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi.
 • Erilaisia kategorioita on mm. dekkarit, elämäkerrat, romaanit sekä tositarinat.

Nextory-sovellus – mitä ominaisuuksia siinä on?

Nextory tarjoaa mobiilisovelluksen Androidille ja iOS:lle. Sovelluksen voi ladata suoraan sovelluskaupasta, eli Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen kautta kirjoja voi lukea tai kuunnella missä ja milloin tahansa. Alla on sovelluksen parhaimmat ominaisuudet.

Nextory-sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

1 Kirja-arviot:

Jokaisen lukemasi kirjan voi arvioida 1–5 tähdellä. Voit myös katsoa muiden antamia arvioita. Täten on ehkä helpompi valita seuraava kirja, jos arvostelut ovat korkeat.

2 Kirjasuositukset:

Nextory suosittelee sinulle kirjoja, jotka vastaavat lukemiasi tai kuuntelemiasi kirjoja. Jos “True Crime” on oma juttusi, tulet varmasti saamaan suosituksia kyseisestä kategoriasta. Voit tallentaa suositukset muistiin.

3 Lukupäiväkirja:

Sovelluksen kautta voi seurata omaa lukemista. Jopa tavoitteita voi asettaa. Tunnetusti lukeminen tekee hyvää aivoille, joten tavoitteiden asettaminen voi olla oikeasti hyvä vaihtoehto.

4 Uniajastin:

Nextory, kuten muutkin palvelut tarjoavat uniajastimen. Voit illalla laittaa ajastimen esimerkiksi 45 minuutin päähän, jolloin äänikirja katkeaa automaattisesti.

Nextory-tilauksen peruutus ja irtisanominen

Nextory-tilauksen voi lopettaa koska tahansa, eli määräaikaa ei ole. Tällä hetkellä tilauksen voi irtisanoa ainoastaan palvelun verkkosivujen kautta, ei sovelluksella.

Kun lopetat tilauksen, voit lukea kirjoja vielä maksukauden loppuun saakka. Tilaus tulee lopettaa viimeistään yhtä (1) päivää ennen tulevaa maksua, jos et halua käyttää palvelua vielä kuukautta.

Jos haluat lopettaa tilauksen asiakaspalvelun kautta, tulee se tehdä kaksi (2) päivää ennen maksupäivää. Mikäli tilauksen irtisanoo kokeilujakson aikana, päättyy lukemis- ja kuunteluoikeus samantien.

Tässä vielä selkeät ohjeet, kuinka lopetat tilauksen:

Näin peruutat Nextoryn tilauksen:

 1. Siirry osoitteeseen Nextory.fi.
 2. Kirjaudu sisään omalle tilille (https://www.nextory.fi/logga-in).
 3. Klikkaa “Minun tilaukseni”-painiketta.
 4. Etsi kohta “Lopeta tilaus”, niin homma on valmis.

Yhteenveto

Nextory on e-kirjojen parissa kokenut konkari, vaikka Suomeen palvelu saatiin vasta vuonna 2018. Palvelussa on yli 200 000 kirjaa, sisältäen paljon uutuuksia sekä klassikoita. Voit lukea tai kuunnella kirjoja tietokoneella, puhelimella tai tabletilla – Androidilla sekä iOS:lla.

Tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilujakso. Kokeilujakson voi lopettaa koska tahansa, eikä tilausta ole pakko tehdä. Mikäli haluat tehdä tilauksen, on hinta alkaen 11,99 €/kk. Nextoryn valttikorttina on rajaton määrä lukemista ja kuuntelemista kuukaudessa.

Mikäli Nextory on vielä kokeilematta, siirry avaamaan tili tämän arvostelun kautta – ja muista, että voit kokeilla palvelua jopa kuukauden täysin ilmaiseksi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä