Pidetään yhteyttä

Matkailu

Mitä tehdä Tokiossa? 5 hyvää aktiviteettia vierailijoille

Mitä tehdä Tokiossa? 5 hyvää aktiviteettia vierailijoille
Pixabay

Tokio on kaupunki, joka yhdistää menneisyyden ja tulevaisuuden, perinteen ja modernin teknologian. Se on kaupunki, jossa voit kokea sekä aikaa kestävää historiaa että uutta teknologiaa. Tokio on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, ja sen monipuolisuus tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Seuraavaksi esittelemme viisi aktiviteettia kokeiltavaksi Tokiossa.

1. Koe perinteinen japanilainen taide

Tokio on kaupunki, jossa menneisyys kohtaa nykyisyyden, ja perinteinen japanilainen taide on loistava tapa sukeltaa kaupungin historiaan. Voit kokea perinteisen kabuki-teatterin esityksen Kabuki-za-teatterissa Ginzan alueella. Jos haluat nähdä geishoja ja nauttia perinteisestä kaiseki-ateriasta, suuntaa Asakusan alueelle. Voit myös vierailla Edo-Tokyo-museossa ja ihailla yli 7000 japanilaista aarretta.

2. Syvenny Akihabaran pop-kulttuuriin

Akihabara on Tokion pop-kulttuurin mekka, jonne suuntaavat erityisesti anime- ja pelifanit. Alueella on lukemattomia kauppoja, joissa myydään käytettyjä videopelejä, peliautomaatteja, mangaa ja anime-tuotteita. Vaikka et olisikaan kiinnostunut animesta tai mangasta, Akihabara tarjoaa silti ainutlaatuisen ja viihdyttävän kokemuksen. Alueella on myös neonvaloilla koristeltuja elektroniikkakauppoja, retro-arkadeja ja cosplay-kahviloita.

3. Maista Tokion mereneläviä

Tokio tunnetaan myös ”Japanin keittiönä”, ja alueella on lukuisia ruokakojuja ja ravintoloita, joissa voit maistella tuoreita mereneläviä. Tsukijin ulkomarkkinoilla voit herkutella grillatuilla kampasimpukoilla, tamagoyakilla (kääritty munakas) ja merisiilisushilla. Vaikka suurin osa tukkumyynnistä on siirtynyt Toyosun kalatoriin, Tsukijin ulkomarkkina-alueella voi vieläkin kokea perinteisen tunnelman.

4. Tutustu digitaaliseen taiteeseen teamLab Borderless -museossa

teamLab on moderni taidekollektiivi, joka on tehnyt Tokiosta keskipisteen digitaalisen taiteen kokeiluilleen. Paras paikka kokea heidän luovuutensa on Planets-museo Odaibassa. Museossa voit kävellä paljain jaloin veden, puutarhojen ja suurikokoisten taideteosten läpi, jotka reagoivat ihmisen vuorovaikutukseen. teamLabin luoma futuristinen taidekokemus tarjoaa upeita valokuvamahdollisuuksia. Digitaalista taidetta näkyy myös monissa muissa Tokion nähtävyyksissä.

5. Shoppaile Harajukussa

Omote-sandon puuistutteisella kadulla voit kokea Japanin modernin esteettisyyden yhdistettynä länsimaiseen hipsterikulttuuriin. Tällä vilkkaalla kadulla sijaitsee lukuisia luksusputiikkeja, kuten Emporio Armani ja Gucci. Tokyon tyylikkäimmät trendsetterit ja vintage-vaatekaupat löytyvät Harajukun takakujilta. Alueella kannattaa käydä lounaalla Commune 2nd:ssa, jossa voi nauttia japanilaisia herkkupaloja kuten karaagea (paneroitua kanaa) ja tebasakia (friteerattuja siipiä) sekä vegaaniruokaa ja käsityöolutta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos