Pidetään yhteyttä

Matkailu

Mitä tehdä New Orleansissa? 5 kokeilemisen arvoista aktiviteettia

Mitä tehdä New Orleansissa? 5 kokeilemisen arvoista aktiviteettia
Pixabay

New Orleans on tunnettu maailmankuuluista tapahtumistaan, kuten Mardi Grasista ja Jazz Festistä, maineikkaasta ravintola- ja baarikulttuuristaan sekä Bourbon Streetin vilkkaasta juhlinnasta. Vaikka ranskalainen kortteli ja sen loputon bile-elämä tarjoavat omat kokemuksensa, New Orleansista löytyy paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Seuraavaksi katsomme viittä kokeilemisen arvoista aktiviteettia New Orleansissa.

1. Ranskalainen kortteli

Ranskalainen kortteli on New Orleansin vanhin kaupunginosa, joka on täynnä upeaa arkkitehtuuria, historiaa, ruokaa ja musiikkia. Vaikka Bourbon Street voi olla helposti vältettävissä, ranskalainen kortteli on ehdoton must-see-kohde kaikkina vuodenaikoina. Kauniit rakennukset ja kadut tarjoavat upean taustan kaupungin tunnelmalle.

2. Frenchmen Street

Marigny on yksi New Orleansin parhaista paikoista musiikin ystäville. Täältä voit löytää lukuisia live-musiikkiklubeja, kuten Spotted Catin ja dba:n, jotka tarjoavat jazzia, bluesia, reggaea ja rockia. Kulinaristia ilahduttavat ravintolat tarjoavat monipuolista pubiruokaa ja pizzaa. Frenchmen Street tarjoaa energisen musiikintäyteisen kävelyretken kauniissa ympäristössä.

3. Kansallinen toisen maailmansodan museo

Kansallinen toisen maailmansodan museo on maailmanluokan museokompleksi. Museon kohokohtiin kuuluvat aidot lentokoneet, jeeppit ja Higgins-veneet. Museossa on myös teatteri, jossa esitetään toisen maailmansodan aikaisia musiikkiesityksiä, sekä ravintola ja upea lahjatavarakauppa, josta löytyy 1940-luvun inspiroimia lahjoja ja vaatteita.

4. Magazine Street

Tämä kuuden mailin mittainen katu tarjoaa kaikkea, mitä voit toivoa: ostosmahdollisuuksia, ruokailua, taidenäyttelyitä, ainutlaatuista arkkitehtuuria, palkitun eläintarhan ja paljon muuta. Kävele pitkin katua ja tutustu paikallisiin putiikkeihin. Palkitse itsesi aterialla upeassa ravintolassa, joissa voit nauttia neworleansilaisesta ruoasta.

5. City Park

City Park on kauniisti maisemoitu 1 300 hehtaarin viheralue, jossa on sammaleiset tammipuut, rauhallisia kävelyreittejä ja paikallisia lintuja. Vuokraa joutsenvene ja lähde Big Lake -järvelle, vieraile kasvitieteellisessä puutarhassa, pidä piknik tai heittäydy sisäisen lapsesi vietäväksi Storylandissa ja Carousel Gardensin huvipuistossa. Älä unohda Couturie Forestia, monipuolista luontopolkua, joka tarjoaa näkymän Laborde-vuorelle, joka kohoaa huikeat 27 metriä merenpinnan yläpuolella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos