Pidetään yhteyttä

Matkailu

Maeklong rautatiemarkkinat Thaimaassa: tämä on pakko nähdä!

Maeklong rautatiemarkkinat Thaimaassa: tämä on pakko nähdä!
Pixabay

Bangkokin Samut Songkhramin provinssissa sijaitsevat Maeklongin rautatiemarkkinat tarjoavat ainutlaatuisen ostoselämyksen. Jos sinulla on kokonainen päivä ilman suunnitelmia ja olet lähellä Samut Songkhramin provinssia, tämä markkina on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Maeklongin rautatiemarkkinat ovat yksi Bangkokin vanhimmista markkinoista. Vaikka Talad Rod Fai väittää olevansa ensimmäinen junamarkkina Bangkokissa, se ei enää sijaitse lähellä rautatietä. Maeklongin markkinat sen sijaan sijaitsevat yhä aivan junaradan vieressä.

Saavuttuasi Maeklongin rautatiemarkkinoille kuulet junan äänet kauan ennen kuin näet sen. Junan keskinopeus radalla on noin 30 km/h, joten myyjät alkavat siirtää tavaransa ja sateenvarjonsa pois raiteilta, kun juna lähestyy. Junan tuloa varoitellaan ajoittain torvea soittamalla.

Kun juna saapuu, tavarat vedetään pois raiteilta ja katokset vedetään takaisin. Heitä, jotka haluavat ottaa valokuvia, pyydetään vetäytymään kauemmas raiteilta. Markkinoilla työskentelevät ihmiset eivät yleensä ole kiinnostuneita junan kulusta, koska se tapahtuu jopa kahdeksan kertaa päivässä. Sen sijaan markkinoilla vierailevat ihmiset, olivatpa he thaimaalaisia tai ulkomaalaisia, ottavat mielellään valokuvia junan kulusta.

Vaikka markkinoilta voi löytää myös vaatteita ja asusteita, valtaosa tarjolla olevista tuotteista koostuu thaimaalaisista makeisista, lihasta, merenelävistä, vihanneksista, hedelmistä ja juomista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos