Pidetään yhteyttä

Matkailu

Lähdössä Japaniin? Harkitse näitä vierailukohteita

Lähdössä Japaniin? Harkitse näitä vierailukohteita
Pixabay

Japani on maa, jossa yhdistyvät perinteet ja moderni elämäntapa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat paikat vierailla Japanissa. Olit sitten kiinnostunut historiasta, kulttuurista tai luonnosta, Japanissa on varmasti jotain jokaiselle matkailijalle.

Hiroshima

Hiroshima on kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungin rauhan muistomerkit, kuten Rauhanpuisto ja Atomipommin kupoli, kertovat koskettavasti toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta ja Hiroshiman kohtalosta. Hiroshima on paikka, jossa voi kokea rauhan voiman ja oppia historiasta.
Kyoto

Kyoto on kulttuurin ja perinteiden kehto Japanissa. Kaupunki on täynnä värikkäitä temppeleitä, buddhalaisia ​​pyhäkköjä ja upeita puutarhoja. Kyoto on myös maailmanperintökohteiden keskus, ja sieltä löytyy muun muassa Nijo-jo -linna ja Shimogamo-jinja-pyhäkkö. Jos haluat uppoutua japanilaiseen kulttuuriin ja nähdä perinteisiä nähtävyyksiä, Kyoto on ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki.

Tokyo

Tokyo on Japanin pääkaupunki ja yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista. Tokyo tarjoaa jatkuvaa toimintaa ja nähtävää 24/7. Korkeat pilvenpiirtäjät, neonvalot, vilkkaat kävelykadut ja anime- ja manga-kaupat tekevät Tokiosta jännittävän ja ainutlaatuisen kaupungin. Voit ostaa hampurilaisen automaatista tai hypätä bullet-junan kyytiin satojen muiden matkustajien kanssa.

Osaka

Osaka tunnetaan Japanin ruokapääkaupunkina. Täällä voit maistella perinteisiä japanilaisia ​​ruokia, kuten takoyakia (paistettuja mustekalapalloja) ja okonomiyakia (japanilaista pizzaa). Osaka on täynnä elämää ja tarjoaa paljon japanilaista kulttuuria ilman suuria väkijoukkoja. Kaupungin vilkas katuruokakulttuuri houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Jos haluat herkutella perinteisillä japanilaisilla herkuilla, Osaka on oikea paikka.

Mt. Fuji

Mt. Fuji on Japanin korkein vuori ja UNESCO:n maailmanperintökohde. Tämä upea tulivuori kohoaa huimaan korkeuteen ja tarjoaa upeat näkymät Shizuokan taivaanrantaan. Mt. Fuji on myös yksi Japanin pyhistä vuorista ja uskotaan, että sillä on erityinen voima. Vaikka vuoren huipulle kiipeäminen voi olla haastavaa, sen näkeminen ja sen ympäristössä vierailu ovat elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Japanin Alpit

Japanin Alpit tarjoavat vastapainoa maan vilkkaalle kaupunkielämälle. Tämä alppialue on kuin suoraan saduista, ja siellä voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Japanin Alpeilla on seitsemän huippua, jotka kilpailevat läheisen Mt. Fujin korkeuden kanssa. Alue tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lumilajeja, kuten laskettelua ja lumilautailua, sekä rentoutua perinteisissä kuumissa lähteissä. Vieraile myös Jigokudani Monkey Parkissa Nagano Prefecturessa ja näe japanilaiset makakit luonnollisessa ympäristössään.

Takayama

Takayama ei ehkä ole Japanin suurin tai kirkkain kaupunki, mutta se on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kaupunki on säilyttänyt kauniisti Edo-kauden (1603-1868) linnoituksen kaupunkina ja tarjoaa vierailijoilleen perinteistä arkkitehtuuria ja käsityömestareiden kauppoja. Takayama sijaitsee Hida-vuorilla Gifu-prefektuurissa ja tarjoaa mystisen ja perinteisen ilmapiirin. Kävele vanhankaupungin kapeilla kaduilla, nauti paikallisista ruokalajeista ja tutustu alueen rikkaaseen historiaan.

Miyajima

Miyajima on saari, jossa sijaitsee yksi Japanin kuuluisimmista nähtävyyksistä, Itsukushima-pyhätön suuri torii-portti. Tämä portti näyttää kelluvan veden pinnalla korkean vuoroveden aikana ja on vaikuttava näky. Miyajimalla voit myös ihailla Japanin luonnonkauneutta ja tutustua saaren villieläimiin ja kasvistoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos