Pidetään yhteyttä

Matkailu

Euroopan kammottavimmat kummitushotellit

Euroopan kammottavimmat kummitushotellit
Pixabay

Euroopan vetovoimaan kuuluu muun muassa sen historiallinen arkkitehtuuri. Muinaiset linnat, linnoitukset ja palatsit ovat todellakin satujen aineksia, mutta joskus nämä tarinat eivät pääty onnellisesti.

Itse asiassa useat Euroopan historialliset hotellit kätkevät sisäänsä kauhutarinoita, jotka ovat osa niiden perustuksia. Joten kun nukahtaa linnassa, voit odottaa kuulevasi muutamia kolahduksia yön aikana – ja ei vain siksi, että rakennukset ovat vanhoja ja natisevia – vaan koska nämä surullisen kuuluisat kummitushotellit pitävät sisällään ei-toivottuja vieraita, jotka kieltäytyvät lähtemästä.

Seuravaksi esittelemme kolme kummitushotellia Euroopassa.

The Mermaid Inn, Englanti

The Mermaid Inn on 31 huoneen majatalo, joka on toivottanut vieraita tervetulleeksi jo vuodesta 1420. Sijaiten East Sussexissa Rye-nimisessä kaupungissa, majatalon kellarit ovat vielä vanhempia, peräisin vuodelta 1156.

Täällä voit ihailla Tudor-tyylistä julkisivua, natisevia lattialautoja, vinossa olevia kattoja ja salaisia käytäviä, joita salakuljettajat käyttivät 1700-luvulla.

Kuten voisi odottaa, majatalossa ja pubissa voi tapahtua vaikka mitä 600 vuoden aikana. Siellä voi juhlia häitä, viettää syntymäpäivää, solmia uusia ystävyyksiä. Mutta myös kuolla.

Vieraat ja työntekijät ovat raportoineet nähneensä monia kummituksia. On nähty itsestään keinuva keinutuoli, kummitus, joka kulkee seinien läpi, ja hienosti pukeutunut herrasmies, joka istuu sängyn päässä.

The Shelbourne, Irlanti

The Shelbourne sijaitsee Dublinissa St. Stephan’s Greenin näköalapaikalla. Tämä arvokas hotelli on toivottanut tervetulleeksi kuninkaallisia, julkkiksia ja poliitikkoja.

Itse asiassa Irlannin perustuslaki laadittiin vuonna 1922 hotellin huoneessa 112. Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa 265 huonetta ja on yhä koko kaupungin puheenaihe.

Vaikka olisitkin ylellinen hotelli kosmopoliittisessa Dublinissa, se ei tarkoita, ettet voisi kokea kummittelua.

Kiinteistön tunnetuin kummitus on Mary Masters, pieni tyttö, joka sanotaan kuolleen koleraan hotellissa vuonna 1846. Vieraat ovat kertoneet kuulleensa hänen itkevän ja tuntemaan hänen kiipeävän sänkyyn heidän kanssaan yöllä.

Roch Castle, Wales

Roch Castle sijaitsee 12 hehtaarin walesilaisen puutarhan ja metsien keskellä ja se on ollut osa historiaa, siitä lähtien kun se rakennettiin 1100-luvulla.

Kuninkaallisesta hovista tuli sukujen koti, ja vuonna 2008 se muutettiin kuuden makuuhuoneen luksushotelliksi.

Kuninkaan Kaarle II:lla oli monta rakastettua, mukaan lukien hänen ensimmäinen rakastajattarensa Lucy Walter, joka syntyi tässä linnassa. Lucy synnytti kuninkaan pojan, Monmouthin herttuan, ennen kuin kuoli nuorena.

On raportoitu, että hänen kummituksensa on nähty linnassa, jossa hän kulkee pitkässä valkoisessa mekossa, joka hulmuaa hänen liikkuessaan. Mutta älä seiso hänen tiellään, hän kävelee vain suljetun oven läpi paetakseen sinua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos