Pidetään yhteyttä

Matkailu

Edulliset rantakohteet Euroopassa: minne kannattaa matkustaa?

Edulliset rantakohteet Euroopassa: minne kannattaa matkustaa?
Pixabay

Onko sinulla haussa edullinen rantaloma Euroopassa? Tässä artikkelissa esittelemme parhaat budjettiystävälliset rantakohteet, joissa voit viettää upean loman ilman, että lompakko kärsii.

Useat suositut rantakohteet Euroopassa ovat tunnetusti kalliita kesällä. Ranskan Riviera, Kreikan saaret ja Italian Amalfin rannikko voivat olla monelle matkailijalle liian kalliita vaihtoehtoja.

Onneksi Euroopasta löytyy edelleen useita edullisia rantakohteita, joissa voit nauttia kesälomasta ilman suuria kustannuksia.

1. Albania

Albania on noussut esiin yhtenä parhaista budjettiystävällisistä rantakohteista Euroopassa. Albania nousi suosioon TikTokin myötä, mutta se on edelleen aliarvostettu matkailijoiden keskuudessa.

Albanian rannat kuuluvat Euroopan kauneimpiin, erityisesti Sarande ja Ksamil ovat upeita paikkoja viettää edullista rantalomaa tänä kesänä.

2. Montenegro

Montenegro on toinen loistava rantakohde Euroopassa, jossa ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa voidaksesi viettää mahtavan loman.

Tämä pieni Balkanin maa jää usein naapurimaansa Kroatian varjoon. Montenegro tarjoaa kuitenkin paljon vierailijoille, mukaan lukien kauniita rantoja, osa Adrianmerellä ja osa henkeäsalpaavassa Kotorinlahdessa. Budva on yksi suosituimmista rantakohteista, joka tunnetaan upeista rannoistaan ja vilkkaasta yöelämästään.

Montenegro on myös huomattavasti edullisempi kuin Kroatia, mikä tekee siitä täydellisen kohteen edulliselle rantalomalle.

3. Kypros

Jos etsit edullista Välimeren lomakohdetta, Kypros on oikea valinta. Tämä Välimeren saari tarjoaa joitain Euroopan kauneimmista rannoista.

Voit viettää loman Kyproksella murto-osalla kreikkalaisilta saarilta tai muilta suosituilta kohteilta vaadittavasta budjetista.

Kypros tunnetaan edullisista lomakeskuksista ja hotelleista sekä upeista rannoista, kuten Ayia Napa ja Paphos.

4. Turkki

Turkki on fantastinen rantakohde, joka tarjoaa matkailijoille erinomaista vastinetta rahoilleen. Parhaat rannat Turkissa sijaitsevat Turkoosirannikolla, jota kutsutaan myös Turkin Rivieraksi.

Tällä upealla Välimeren rannikolla on viehättäviä kaupunkeja ja upeita rantoja, joissa on kristallinkirkkaat turkoosit vedet.

Turkki on myös erittäin budjettiystävällinen kohde. Jos haluat lähteä purjehtimaan Välimerellä, Turkki on myös edullisin paikka siihen.

5. Portugali

Portugali on tullut äärimmäisen suosituksi matkakohteeksi edullisten hintojensa, loistavan sään, eloisien kaupunkien ja upeiden rantojensa ansiosta.

Vaikka Portugali on viime vuosina tullut hieman kalliimmaksi, se on edelleen huomattavasti halvempi kuin muut Länsi-Euroopan maat. Eteläisen Portugalin Algarven alueen rannat ovat tunnettuja kauneudestaan, ja Lagos ja Faro ovat loistavia tukikohtia alueen tutkimiseen.

Kesä on myös paras aika aloitteleville surffaajille vierailla Portugalissa, erityisesti Penichen ja Ericeran rannoilla, jotka sijaitsevat lähellä Lissabonia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos