Pidetään yhteyttä

Matkailu

5 Lanzaroten nähtävyyttä, jotka täytyy kokea

5 Lanzaroten nähtävyyttä, jotka täytyy kokea
Pixabay

Lanzarote on Kanariansaarten paratiisi, joka tarjoaa vierailleen upeita maisemia, upeita rantoja ja herkullista tuoretta kalaa. Vaikka saarella on suosittuja matkailukeskuksia, kuten Playa del Carmen ja Costa Teguise, Lanzarote tarjoaa myös villin luonnon ja upeita nähtävyyksiä.

Tässä artikkelissa esittelemme viisi Lanzaroten nähtävyyttä.

1. Timanfaya kansallispuisto

Timanfaya kansallispuisto on tulivuorten paratiisi, jossa voit ihailla upeaa basalttiluontoa ja tulivuorten kraattereita. Vaikka alue on liian vaarallinen käveltäväksi, voit osallistua kiertoajeluun, joka tarjoaa jännittävän yleiskuvan merestä nousevasta laavasta ja 25 kraaterista. Montanas del Fuego -keskuksessa voit nähdä oppaiden sytyttävän tulta oljesta valmistetussa kuopassa. El Diablo -ravintolassa voit maistella geotermisellä lämmöllä valmistettuja ruokia. Vaihtoehtoisesti voit tutustua alueeseen avoimella sähköautolla nimeltä Twizy.

2. César Manriquen säätiö: Taro de Tahiche

César Manriquen säätiö sijaitsee Las Palmasissa ja on Manriquen upea koti ja studio. Se on rakennettu vanhan laavavirran päälle, ja siinä on viisi maanalaisia huonetta, jotka ovat luonnollisia tulivuorikuplia.

Tämä ainutlaatuinen koti on sekoitus tulivuorikiveä, nerokasta arkkitehtuuria ja taidetta. Voit ihailla kaarevia uima-altaitaja upeaa keskiaikaisen vuosisadan huonekaluja, jotka korostavat mustaa kalliota. Tämä paikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Manriquen taiteeseen ja arkkitehtuuriin.

3. Atlantin museo

Atlantin museo on Euroopan ensimmäinen vedenalainen veistospuisto, joka sijaitsee Marina Rubiconin lähellä. Se sisältää sementistä valmistettuja veistoksia ja taideteoksia, jotka ovat ajan myötä saaneet pintaansa mereneläviä.

Lanzarote on tunnettu sukelluskohteistaan, mutta vedenalaisten veistosten keskellä liikkuminen tarjoaa aivan ainutlaatuisen kokemuksen.

4. Luonnon uima-altaat

Lanzaroten etelä- ja itärannikolla voi löytää ulkouima-altaita, jotka on muodostunut luonnon muovaamista kallioista. Toiset altaat ovat luonnollisia muodostelmia kivissä, joihin on lisätty vain portaat ja tikkaat. Toiset altaat ovat rakennettuja rakenteita, joissa on avoin yhteys mereen.

5. Surffaus Famara

Surffarit ympäri maailmaa hakeutuvat Famaran upeille rannoille ja riutoille, mutta Famaran viiden kilometrin pituinen hiekkaranta on ilo myös niille, jotka eivät halua suunnata surffiaaltoihin. Rannan takana oleva pieni kaupunki on täynnä värikkäitä surffikahviloita, baareja ja hostelleja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos