Pidetään yhteyttä

SweepBank MasterCard – virtuaalinen luottokortti jopa 8000€ luotolla

Sweepbank arvosteluSweepBank on uudenlainen pankki, joka tarjoaa palveluitaan digitaalisessa muodossa. Voit avata pankkitilin minuuteissa – ja luottokorttia voi hakea aina 8 000 € luottorajaan asti. Ei kuukausi- tai vuosimaksuja, ei perinteisen pankin jargonia.

Esittelemme tässä artikkelissa Sweepbank Mastercardin sekä SweepBankin kaikki tärkeät ominaisuudet. Saat myös tietoa pankin taustoista sekä sen emoyhtiöstä – SweepBank kuuluu samaan konserniin esimerkiksi Ferratumin kanssa.

SweepBank MasterCard

Nimelliskorko
19,90%
Luottoraja
8000€
Kuukausi- tai vuosimaksu
Ilmainen
Korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää
Nopea hakemus, ja kortin aktivointi käyttökuntoon parissa minuutissa

Esim. 1500 euron luotto, nimelliskorko 19,9%, todellinen vuosikorko 21,82%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä,138,88€/kk. Näin ollen kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kulujen osuus on 166,56€.

* Lisäpalveluissa mahdollisia maksuja.

SweepBank Mastercard: virtuaalinen luottokortti jopa 8 000 € luottorajalla

SweepBank Mastercard on virtuaalinen luottokortti, johon voi hakea jopa 8 000 euron luottorajaa. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa on jopa 60 päivää. Luottokortissa ei ole kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua.

Nimellinen luottokorko on 19,90 %. Tämän lisäksi muita kuluja ei aiheudu, jos et ota korttiisi maksullisia lisäpalveluita.

Korttia haetaan netistä, ja päätöksen saa 1–3 minuutissa. Kortti aktivoidaan parissa minuutissa, ja sen saa käyttöön heti SweepBankin mobiilisovelluksen avulla. Sen jälkeen korttia voi käyttää Suomessa sekä kansainvälisesti.

Sweepbank Mastercard SweepBank Mastercard:
 • Nimelliskorko on 19,90 %.
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksua.
 • Luottoraja 8 000 € asti.
 • Korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää.
 • Nopea hakemus, ja kortin aktivointi käyttökuntoon parissa minuutissa.

Mikä on SweepBank?

SweepBank on uudenlainen pankki, joka toimii täysin digitaalisesti. Pankin taustalla on Multitude, jonka muita brändejä on mm. Ferratum sekä CapitalBox. Kokemusta finanssialalta on täten yli 10 vuoden ajalta – ja turvallisuus on huippuluokkaa.

SweepBankin virallinen omistaja on Multitude Bank p.l.c, joka on rekisteröity Maltalle. Sen toimintaa valvoo täten Malta Financial Services Authority (MFSA).

Pankin tavoitteena on tehdä verkkomaksamisesta mahdollisimman helppoa. Ei pankin turhaa jargoniaa tai monimutkaisia prosesseja. Koska SweepBank tarjoaa palveluitaan Suomen markkinoilla, noudatetaan toiminnassa tietysti myös Suomen lainsäädäntöä.

Miten luottokorttia voi hakea?

SweepBank Mastercardin hakeminen vie aikaa 1–2 minuuttia. Saat tarjouksen yleensä heti, mutta viimeistään parissa minuutissa. Muistathan huomioida yleiset luotonmyöntämisen kriteerit, joista kerromme tarkemmin hetken päästä. Jos täytät kriteerit ja luottotietosi ovat kunnossa, ei luottokortin saamiselle pitäisi olla estettä.

Vaiheet ja kysyttävät tiedot, jotka korttihakemukseen liittyy:

1 Henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaisissa tiedoissa kysytään mm. syntymäaika ja vuosi.

2 Asumismuoto

Kysytään ausmismuotoa, esim. vuokra-asunto sekä ruokakuntaan kuuluvien lukumäärä.

3 Taloudellinen tilanne

Mitkä ovat brutto- ja nettotulot kuukaudessa sekä työsuhde.

4 Kuukausittaiset menot

Mitkä ovat elin- ja asumiskustannukset sekä lainat (asuntolaina ja muut lainat).

5 Loput tiedot ja hakemuksen vahvistus

Tietojen jälkeen tulee vielä antaa puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä henkilötunnus – ja hakemus vahvistetaan pankkitunnuksilla.

SweepBank luottokortti: plussat ja miinukset

SweepBankin luottokortti on moderni vaihtoehto niille, jotka käyttävät maksamisessa älypuhelinta. Digitaalinen luottokortti kulkee aina mukana. Kortissa ei ole kiinteitä kuluja, mutta nimelliskorko on hieman pankkien luottokortteja korkeampi.

SweepBank tarjoaa käyttötilille 0,2 % korkoa, jota ei normaalisti saa. Jokainen ostos kerryttää jopa 1–5 % Loyalty-pisteitä.

Luottokorttia ei kuitenkaan anneta kenelle tahansa – esimerkiksi opiskelijat eivät voi korttia saada. Kuukausitulojen tulee olla vähintään 1 600 €/kk. Jos kriteerit täyttyvät ja taloudellinen tilanne on hyvä, on SweepBankin luottokortti hyvä valinta.

Plussat:

 • SweepBank luottokortin saa aktivoitua heti.
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Ostokset kerryttävät jopa 5 % Loyalty-pisteitä.
 • SweepBank käyttötilin korko on 0,2 %.
 • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.

Miinukset:

 • Perinteisten pankkien luottokorteissa on yleensä pienempi nimelliskorko.
 • Kortin saaminen edellyttää vähintään 1 600 €/kk bruttotuloja.
 • Fyysistä pankki- tai luottokortti ei ole tarjolla ollenkaan.

SweepBankin mobiilisovellus

SweepBankin kautta voi avata digitaalisen pankkitilin ilmaiseksi. Käyttötilille maksetaan 0,2 % korkoa, ja määräaikaiselle talletukselle voi saada 1 % korkoa. Korkoa maksetaan aina 10 000 euron talletuksiin asti.

Kun avaat SweepBank-tilin, saat automaattisesti maksuttoman Debit-kortin. Luottokorttia pitää hakea erikseen. Tilin avaamisen jälkeen voit kuitenkin käyttää pankkikorttia kaupoissa sekä verkkokaupoissa.

Mobiilisovelluksen voi ladata App Storesta sekä Google Playsta.

Sweepbank mobiilisovellus

SweepBank Deals – ansaitse 1 % Loyalty-pisteitä jokaisesta ostoksesta!

SweepBankilla on useita yhteistyökumppaneita, joiden palveluista on mahdollista saada hyviä tarjouksia sekä alennuksia.

Sweep Deals tarjoaa hienoja alennuksia sekä 1 % maksutapaetua ostoksista. Sovelluksen kautta voit selata eksklusiivisia tarjouksia, jotka ovat juuri sinulle räätälöityjä. Alennuksia saa esimerkiksi vaatekaupoista, teleoperaattoreilta sekä monesta muusta paikasta.

Kuka voi hakea SweepBankin luottokorttia?

SweepBankin luottokorttia voi hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat, joilla on säännölliset ansio- tai eläketulot. Luottokelpoisuus tulee olla luonnollisesti hyvä.

Vakituisen työsuhteen tulee olla kestänyt vähintään neljä (4) kuukautta. Jos työsuhde on tuore, odota vähintään tuo ajanjakso ennen kortin hakemista. Tällä pyritään vain välttämään koeajalla lopetetut työsuhteet.

Peruskriteerit luottokortin saamiselle:

1 Hakijalla on oltava vähintään 20 vuoden ikä.
2 Hakijalla oltava vakituinen työsuhde, joka on kestänyt vähintään 4 kuukautta.
3 Hakijan tulot on oltava vähintään 1 600 € /kk.
4 Hakijalla on hyvä luottokelpoisuus, eli ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

SweepBank kokemuksia & yhteenveto

SweepBank on uudenlainen pankki, ja se herättää varmasti kysymyksiä. Pankin taustalla on samoja ammattilaisia, jotka ovat esimerkiksi Ferratumin puikoissa. Ferratum on vuonna 2005 perustettu suomalainen rahoituspalvelu – joka toimii nykyään pitkälti Maltalta käsin.

SweepBank toimii samalla tavalla, eli se on rekisteröity Maltalle. Palvelun laatu on kuitenkin erinomaisella tasolla, kotimaisen teknologiaosaamisen ansiosta.

Luottokorttia voi hakea aina 8 000 € luottorajaan asti. Ei kuukausimaksua, ja korotonta maksuaikaa on ruhtinaalliset 60 päivää. Luottokorttia voi hakea yli 20-vuotiaat, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Mikäli haluat avata digitaalisen pankkitilin, siirry SweepBankin sivuille tämän artikkelin kautta – voit myös hakea luottokorttia parissa minuutissa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä