Pidetään yhteyttä

Lainaa heti tilille netistä (2 min) ilman vakuuksia, 100 – 70 000 €

Lainaa heti tilille netistä Uutisankan vertailustaVakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa vähintään 2–3 kertaa vuodessa. Halvin laina löytyy heti tilille netistä ilman vakuuksia ainoastaan vertailemalla pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Parhaassa tapauksessa säästät vuodessa tuhansia euroja pelkissä korkokustannuksissa.

Tästä artikkelista löydät kymmeniä pankkeja, rahoituslaitoksia sekä lainanvälittäjiä, jotka myöntävät rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti – kohtuukorolla. Voit kilpailuttaa halvimman lainan aina 70 000 euroon asti – se on täysin ilmaista! Voit myös yhdistellä olemassa olevat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi.

Alla olevasta listasta löydät netin parhaat rahoituslaitokset, joiden avulla halvin laina voi olla tililläsi jopa heti tai ainakin muutamissa tunneissa.

Lainamäärä
1000 - 60 000 €
Laina-aika
12 - 180 kk
Korko
3,8 - 9,9 %
Vastausaika
15 min
Pitkä maksuaika lainoissa
Edulliset korot
Saat lainan nopeasti tilille
Kilpailuta useita rahoituslaitoksia kerralla

Esimerkki: Kun heti tilille saatavan lainan lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.

Lainamäärä
100 - 60 000 €
Laina-aika
12 - 240 kk
Korko
4,2 - 20 %
Vastausaika
Heti
Monta vakuudettoman lainan tarjousta yhdellä hakemuksella
Ilmainen hakemus
Nopea päätös - jopa samana päivänä
Lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille

Lisätietoja Omalainan heti tilille saatavista lainoista: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainamäärä
500 - 70 000 €
Laina-aika
1 - 300 kk
Korko
4,2 - 20 %
Vastausaika
Alle 24 h
Lainaa nopeasti ilman vakuuksia
Lainapäätös nopeasti
Ilmainen hakemus, ei sido ottamaan lainaa

Esimerkki heti tilille saatavan lainan kustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% – 20%.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia vs. vakuuksien kanssa

Vakuudellinen laina on lähes poikkeuksetta paras vaihtoehto, koska se on halvin laina. Pankki voi myöntää lainaa vain 1–2 %:n korolla, kun taustalla on reaalivakuuksia.

Kaikki suomalaiset eivät kuitenkaan omista velatonta asuntoa tai esimerkiksi metsää, jota voisi käyttää lainan vakuutena. Näissä tilanteissa tulee hakea vakuudetonta lainaa netistä, jossa lainapäätös perustuu pankin tekemään arvioon. Tällaisen edullisen lainan voi saada lähes heti tilille.

Vakuudettoman lainan korko on suurempi, kuin vakuudellisessa lainassa. Lainasummat ovat myös merkittävästi pienempiä.

Vakuudeton laina heti tilille:

 • Lainassa ei ole reaalivakuuksia tai henkilötakausta.
 • Lainan myöntäminen perustuu pankin tekemään arvioon (tapauskohtainen).
 • Vakuudeton laina on suuruudeltaan 500–70 000 €.
 • Lainan nimelliskorko on 4–20 %.

Vakuudellinen laina heti tilille:

 • Lainassa on reaalivakuus, kuten kiinteistö, asunto-osake tai metsää.
 • Lainasumma perustuu vakuuden arvoon (ei ylärajaa).
 • Vakuudellisen lainan korko on yleensä 1–4 %:n välissä.

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa tilille netistä?

Yleensä ainakin seuraavat tekijät vaaditaan lainanhakijalta lainan saamista heti tillile varten.

18 vuoden ikä 18 vuoden ikä

Lainan myöntämisen edellytyksenä on aina vähintään 18 vuoden ikä. Joskus lainanmyöntäjät voivat vaatia korkeampaakin ikää, joten se kannattaa tarkistaa ennen lainan hakemista.

Luottotiedot Hyvät luottotiedot

Tyypillisesti lainan myötämiseen vaaditaan myös riittävän hyvät luottotiedot. Kannattaa siis aina pitää luottotiedoista huolta maksamalla laskut ajallaan.

Säännölliset tulot Säännölliset tulot

Laina tulee aina maksaa takaisin, ja siihen tarvitaan luonnollisesti tuloja. Lainaa hakiessa kysytään useimmiten löytyykö hakijalta työpaikkaa ja säännöllisiä tuloja.

Lainojen vertailu kannattaa – voit säästää vuositasolla jopa tuhansia euroja

Vakuudettomien lainojen vertailu kannattaa tehdä useita kertoja vuodessa. Kun maailman taloudellinen tilanne muuttuu, voi koroissa tapahtua isoja muutoksia. Harva pankki soittaa asiakkaalleen vain sen takia, että korkoa pitäisi laskea – se on sinun vastuullasi.

Kuten voimme huomata, ei lainojen kilpailuttamisessa mene edes kauaa. Prosessi ei ole kovinkaan suuri – voit saada uuden lainan tilille lähes heti, tai ainakin parissa päivässä.

On ymmärrettävää, että asuntolainoja ei vaihdeta joka vuosi uuteen pankkiin. Se prosessi on työläs, koska koko asiakkuus vaihtuu. Vakuudettomissa lainoissa ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa pankkia – otat vain lainan toisesta luottolaitoksesta.

Lainaa voi hakea vaikka heti tilille netistä, kun nämä ehdot täyttyvät:

 • Hakija on vähintään 20-vuotias.
 • Säännölliset vuositulot ansiotuloista tai eläkkeestä.
 • Tulot vähintään 7 200 € /vuosi.
 • Asunut Suomessa vähintään 2–3 vuotta.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä (ei edes REF).
 • Hakija täyttää pankin yleiset luotonmyöntämisen kriteerit.

Huomio! Edellä mainituissa ehdoissa voi olla eroavaisuuksia rahoituslaitosten ja pankkien välillä. Pääpiirteittäin ehdot ovat kuitenkin lähes aina samat.

Näin vertailet netistä saatavat lainat ilman vakuuksia

Näiden steppien avulla löytyy halvin laina netistä helposti, ja voit saada sen tilillesi jopa muutamissa minuuteissa.

1 Valitse haluamasi lainanvälittäjä, kuten Rahalaitos tai Omalaina.
2 Täytä lainahakemus netissä, aikaa menee noin 3–5 minuuttia.
3 Saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankista, ensimmäiset tarjoukset parissa tunnissa.
4 Voit vertailla tarjouksia vapaasti lainanvälittäjän verkkopalvelussa.
5 Valitse haluamasi tarjous – tai hylkää kaikki tarjoukset.
6 Tästä eteenpäin prosessia jatketaan valitsemasi pankin kanssa.

Heti tilille saatavien lainojen vertailu: kiinnitä huomiota näihin tekijöihin

Kuten hetki sitten mainitsimme, pankit ja rahoituslaitokset määrittelevät itse lainatarjouksen tietylle hakijalle. Mikään laki ei määrittele, paljonko koron tulee olla esimerkiksi 25-vuotiaalle yrittäjälle. Lainapäätöksen tekee aina pankki.

Etenkin rahoituslaitokset käyttävät lainapäätöksissä robotiikkaa. Jos hakijan “score” on huono, tulee hakemukselle automaattinen hylkäys.

Tämän takia on tärkeää vertailla eri pankkeja sekä luottolaitoksia kun haet lainaa heti tilille netin kautta. Vaikka saisit kolmesta paikasta kieltävän lainapäätöksen, voit saada lainaa muualta. Lainatarjouksissa on myös merkittävästi eroavaisuuksia – joten muista kilpailuttaa lainasi!

 • Lainasumma – vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70 000 € asti. Jos haet lainaa suoraan pankista, voi lainamäärässä olla isojakin eroja.
 • Korko – kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, koska se kertoo lainan todellisen hinnan. Kaikkein pienin luottokorko (pankin marginaali) ei aina ole halvin, jos kulut ovat suuret. Pankin silmissä hyvillä asiakkailla vuosikorko on alle 10 %.
 • Laina-aika – vakuudeton laina tulee yleensä maksaa takaisin 1–15 vuodessa. Jos et saa itselle sopivaa laina-aikaa, kannattaa lainatarjous kysyä myös toisesta pankista.
 • Kuukausimaksu – kuukausittainen maksu koostuu lyhennyksestä, korosta sekä pankin perimistä kuluista. Lain mukaan pankki saa periä lainasta enintään 150 € kuluja vuodessa. Osa luotonmyöntäjistä perii summan kokonaan, ja toiset ei.

Hae vakuudetonta lainaa jopa 60 000 € heti tilille netistä – kuukausierä sovitaan juuri sinulle sopivaksi

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman mukaan. Yleensä heti tilille maksettavan lainan laina-aika sovitaan joustavasti 1–15 vuoden välille. Mitä suurempi lainasumma on, sitä pidempi maksuaika voi luonnollisesti olla.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän maksat vakuudettomasta lainasta korkoa ja kuluja. Heti tilille saatua lainaa ei kannata turhaan maksaa 15 vuotta takaisin – jos pystyt lyhentämään luottoa nopeammin.

Huomio! Suomen laissa on määritelty, että luoton saa maksaa ennenaikaisesti pois. Se on jokaisen perusoikeus, vaikka luottosopimuksessa sitä ei erikseen mainittaisi.

Miksi lainojen korot vaihtelevat?

Heti tilille saatavien lainojen korot vaihtelevat yleisen markkinatilanteen sekä pankkien oman liiketoiminnan mukaisesti. Esimerkiksi globaali talouskriisi nostaa automaattisesti korkoja.

Globaaleille asioille yksittäinen kuluttaja ei voi paljoakaan tehdä. Jos esimerkiksi Euribor nousee, ei sitä voi kilpailuttaa.

Se mihin voi vaikuttaa, on pankin luottokorko. Tai oikeastaan lainojen kilpailuttaminen, koska jokaisella luotonmyöntäjällä on oma katteensa. Korot vaihtelevat siis pankin oman strategian mukaisesti – joku tarjoaa lainaa 5 %:n korolla, toiset 10 %:n korolla.

1 Luottokorko

Pankin ottama marginaali, joka vaihtelee jokaisen luotonmyöntäjän välillä. Vakuudettomissa lainoissa 4–20 %:n välissä.

2 Euribor

Euromaiden yhteinen viitekorko, johon lainat ovat sidottuja. Yleensä vakuudettomissa lainoissa käytetään 3 kuukauden Euriboria.

3 Lainan kulut

Lainasta peritään myös kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollisesti avauspalkkio.

4 = Todellinen vuosikorko

Kaikki edellä mainitut muodostavat yhdessä lainan todellisen vuosikoron, joka määrittää lainan oikean hinnan.

Laina heti netistä ilman vakuuksia tai takaajia tilille – et tarvitse omaisuutta saadaksesi lainaa

Moni kysyy meiltä, että miksi vakuudettomien lainojen kuten pikavippien korot ovat esimerkiksi asuntolainoja suurempia? Syy on varsin yksinkertainen – luotonmyöntäjä ottaa tietoisen riskin, että asiakas ei maksa lainaa takaisin. Tätä riskiä pyritään kompensoimaan suuremmalla korolla.

Esimerkiksi asuntolainassa pankki voi pakkohuutokaupata vakuutena olevan asunnon, mikä vähentää luottotappion riskiä merkittävästi.

Vakuudettomissa lainoissa, jotka voi saada heti tilille, ei siis tarvita henkilötakausta tai reaalivakuuksia. Pankki arvioi luottokelpoisuuden aina tapauskohtaisesti. Koska lainassa ei ole vakuuksia, on kriteerit usein esimerkiksi asuntolainoja tarkemmat.

Lainaa heti netistä tilille ilman vakuuksia

Lainatarjous räätälöidään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti

Lainatarjous määräytyy aina hakemuksen perusteella. Jokaisella pankilla on omat luotonmyöntämisen kriteerit, joista hakijalle muodostuu “score”. Kaksi hakijaa samalla palkalla ei todennäköisesti saa samanlaista tarjousta.

Lainatarjoukseen vaikuttavia tekijöitä:

 • Lainasumma ja laina-aika
 • Hakijan tulot ja muut velat
 • Ikä ja sukupuoli
 • Asumismuoto (vuokra, omistusasunto vai joku muu)
 • Maksuhäiriömerkinnät, perintä sekä luottovelka (30 pv tai 60 pv)

Luotonmyöntämisen kriteerit pohjautuvat yleisesti tiedossa olevaan dataan. Esimerkiksi alle 30-vuotiailla naimattomilla miehillä on tilastollisesti eniten maksuhäiriömerkintöjä.

On itsestään selvää, että 30-vuotias nainen saa todennäköisemmin lainaa. Tai vähintäänkin samanikäistä miestä pienemmällä korolla. Kyseessä ei ole syrjintää, vaan yleisiin tilastoihin perustuva fakta – tämän takia nuoret miehet eivät yleensä saa vakuudettomia lainoja.

Parhaan lainatarjouksen saa yleensä työssäkäyvä pariskunta, joilla on omistusasunto sekä verrattain vähän muuta lainaa.

Laina nopealla aikataululla tilille netistä: mukana luotettavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia

Suomessa pankkeja sekä rahoituslaitoksia valvoo Finanssivalvonta. Jos rahoituslaitos on esimerkiksi ruotsalainen, toimintaa ohjaa Ruotsin Finanssivalvonta (Finansinspektionen).

Jokainen meidän sivustolta löytyvä pankki, rahoituslaitos sekä lainanvälittäjä joka myöntää lainaa heti tilille, on turvallinen sekä asianmukaisesti rekisteröity. Suomalaisten yritysten taloustiedot ovat julkisesti nähtävillä. Pohjoismaalaisten pankkien taloustiedot löydät kyseisen maan rekisteristä.

Kaikkien luotonmyöntäjien tulee myös noudattaa Suomen lakeja, kuten Kuluttajansuojalakia (38/1978). Kyseisessä laissa on säädelty esimerkiksi kulutusluottojen markkinoinnista.

Lainahakemuksessa kysyttäviä tietoja

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa vain 5 minuuttia. Hakemuksen voi täyttää netissä, tietokoneella tai mobiilissa. Et tarvitse insinöörin tutkintoa hakeaksesi lainaa – kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi.

Muista kuitenkin täyttää lainahakemus huolellisesti. Esimerkiksi olemassa olevien velkojen yhteissumma tulee ilmoittaa tarkasti – jos niin ei tee, voidaan lainahakemus hylätä pelkästään sen takia.

On myös varsin yleistä, että lainatarjoukset menevät väärään sähköpostiin tai viestit lähetetään väärään puhelinnumeroon – joten ole huolellinen!

 

1 Hakemasi lainan perustiedot, kuten toivottu lainasumma sekä laina-aika.
2 Haetko yhdistelylainaa sekä tuleeko lainalle yhteisvastuullinen.
3 Henkilötiedot, kuten nimi, henkilötunnus, sähköposti sekä puhelinnumero.
4 Taloustiedot, kuten työsuhde sekä bruttotulot kuukaudessa.
5 Tiedot muista veloista, vaikka et aikoisi yhdistellä niitä.

Erilaiset lainamuodot kun haet lainaa heti tilille netistä – vakuudellinen laina, pikalaina, vertaislaina vai jokin muu?

Esittelemme seuraavaksi yleisimmät lainamuodot, joita Suomessa suositaan. Meidän kauttamme löydät vaihtoehtoja jokaiseen lainaan – eli tutustu vapaasti tarjontaan.

Erilaisia lainamuotoja netistä heti tilille haettaville lainoille ovat:

 • Vakuudellinen laina
 • Pikalaina
 • Vertaislaina
 • Autolaina
 • Yhdistelylaina
 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Yrityslaina
1 Vakuudellinen laina edellyttää reaalivakuuksia

Vakuudellinen laina, tai pankkilaina edellyttää reaalivakuuksia. Yleensä vakuudeksi laitetaan oma asunto, olipa kyseessä kiinteistö tai asunto-osake. Jotkut pankit hyväksyvät vakuudeksi myös metsää, teollisuuskiinteistöjä tai esimerkiksi sijoituksia.

Lainaa voi saada rajattomasti, jos vakuudet riittävät – jopa miljoonia euroja. Korkoprosentti on usein vain 1–5 %:n välissä.

2 Pikalaina eli pikavippi maksetaan tilille alle 24 tunnissa

Pikalainalla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, joka maksetaan alle 24 tunnissa. Aikaisemmin termillä tarkoitettiin pientä pikavippiä, mutta nykyään raja on häilyvämpi. Jopa 60 000 €:n lainan voi saada muutamassa tunnissa tilille.

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että pikalaina on 50–5 000 €. Laina-aika on verrattain lyhyt, joskus vain 30 päivää.

3 Vertaislaina – lainaa yksityissijoittajilta

Vertaislainassa lainanmyöntäjänä ei ole pankki tai rahoituslaitos. Lainaa myöntää yksityiset sijoittajat (yksityishenkilöt sekä yritykset).

Vertaislaina muistuttaa kulutusluottoa. Lainanhakijalle ei ole suurtakaan merkitystä, hakeeko kulutusluottoa vaiko vertaislainaa. Muista kuitenkin tarkistaa lainaehdot – laina-ajassa, koroissa sekä kuluissa on aina eroavaisuuksia.

4 Autolaina vakuuksilla tai ilman vakuutta

Autolainoja on kahdenlaisia, joista yleisempi on vakuudellinen autolaina. Siinä ostettava auto tulee lainan vakuudeksi. Auton omistaa rahoitusyhtiö, mutta auto on ostajan hallinnassa. Et voi kuitenkaan lähteä esimerkiksi ulkomaille. Korko on 1–5 %:n välissä.

Toinen vaihtoehto on ottaa vakuudeton kulutusluotto, ja ostaa auto sillä. Korko on suurempi, mutta omistat auton kokonaan. Auton papereissa siis lukee, että auto on sinun – siellä ei lue, että auto olisi hankittu lainarahalla.

5 Yhdistelylainalla voi säästää satoja euroja kuukaudessa

Yhdistelylainalla maksetaan pois hakijan pienemmät velat. Lainalla voidaan yhdistää muun muassa kulutusluotot, luottokortit sekä osamaksut. Vakuudellista lainaa ei kannata yhdistää, koska niissä korko on yleensä pienempi.

Lainojen yhdistämisellä säästää yleensä satoja euroja kuukaudessa. Tämä johtuu siitä, että maksat jatkossa vain yhden lainan korot ja kulut.

6 Kulutusluotto arjen investointeihin aina 70 000 € asti

Kulutusluotto tunnetaan myös nimellä kertalaina, ja se on tarkoitettu oikeastaan mihin tahansa lailliseen käyttötarkoitukseen. Kulutusluottoa ei voi virallisesti yksilöidä tiettyyn käyttötarkoitukseen, kuten asunnon remontointiin – verovähennyksiä ei voi saada.

Lainasumma on 500–70 000 €, ja laina-aika on jopa 15 vuotta. Kulutusluoton nimelliskorko saa olla maksimissaan 20 %.

7 Joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustavuutta arkeen

Joustoluotto on pankin myöntämä laina, jota voi nostaa jatkuvasti – eli toimintaperiaate muistuttaa perinteistä luottokorttia. Joustoluotto on kuitenkin luotollinen pankkitili.

Joustoluotto muistuttaa muilta osin äsken mainittua kulutusluottoa. Lainasumma, laina-aika sekä korko ovat suurin piirtein samassa suuruudessa. Joustoluottoa ei vain nosteta kerralla omalle pankkitilille, vaan sitä käytetään pienemmissä osissa – oman tarpeen mukaan.

Lainaehdot: huomioi ainakin nämä ehdot

Lainaehdot tulee aina lukea huolellisesti lävitse. Yleensä lainatarjouksen alussa on kootusti tärkeimmät ehdot, mutta lue tarjous kokonaan. Piiloehtoja ei nykyään ole, mutta jokaisen tulee tietää, millaisen sopimuksen on hyväksymässä.

Tärkeimmät lainaehdot:

 • Lainasumma
 • Laina-aika
 • Nimelliskorko
 • Todellinen vuosikorko
 • Kuukausierä
 • Lainan kulut

Erityisesti todellinen vuosikorko kannattaa tarkistaa, ja vertailla sitä muiden pankkien lainatarjouksiin.

Ehdoista kannattaa myös tarkistaa, onko lyhennysvapaat kuukaudet mahdollisia – ja tuleeko sellaisista ylimääräisiä kuluja. Joissakin pankeissa kulu on jopa 150 euroa, ja toiset pankit eivät peri lyhennysvapaasta ollenkaan kuluja.

Lainaehdot

Lainan takaisinmaksu: annuiteetti, tasalyhennys, tasaerä vai kertalyhennys?

Lainan takaisinmaksuun on olemassa useita vaihtoehtoja. Joskus asiakas saa itse valita, mitä lainamuotoa sovelletaan – joskus pankki päättää sen asiakkaan puolesta.

Erilaisia lainojen lyhennystapoja:

 • Annuiteettilaina – lainan kuukausierä on sidoksissa viitekorkoon, eli Euriborin muutokset voivat suurentaa tai pienentää kuukausierää. Laina-aika pysyy aina vakiona, mikä on annuiteettilainan perusidea. Suurin osa vakuudellisesti lainosta noudattaa tätä mallia.
 • Tasaerälaina – päinvastainen toimintamalli annuiteettilainan kanssa, eli lainan kuukausierä pysyy aina samana. Jos viitekorossa tapahtuu muutoksia, vaikuttaa se laina-aikaan. Tasaerälainat ovat pääasiassa asuntolainoja.
 • Tasalyhennyslaina – lainan lyhennys on aina samansuuruinen, ja korkojen osuus vaihtelee jäljellä olevan lainapääoman mukaan. Laina-ajan alussa kuukausierä on siis normaalia suurempi, mutta se pienenee laina-ajan edetessä.
 • Kertalyhennyslaina (bullet) – lainasta maksetaan laina-ajan puitteissa vain korkoa, ja itse lyhennys tapahtuu yhdessä erässä. Laina-aika on yleensä maksimissaan 1–2 vuotta. Bullet-lainat ovat suhteellisen harvinaisia, mutta niillekin on oma paikkansa.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä satoja euroja kuukaudessa

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että asiakas maksaa monta pientä lainaa pois yhdellä suuremmalla lainalla. Yleensä lainan määrä ei siis lisäänny. On toki mahdollista, että yhdistelylainan päälle saa vielä hieman ylimääräistä.

Voimme luvata, että lainojen yhdistäminen ei ole mikään markkinointikikka. Sillä voi oikeasti säästää satoja euroja kuukaudessa, ja tuhansia euroja vuodessa. Jos muita lainoja on paljon, voi säästöä saada vuodessa yli 10 000 euroa.

Miten yhdistelylainaa haetaan? Voit hakea lainojen yhdistämistä jokaisesta pankista, kun ilmoitat aikeesi lainahakemuksella. On tärkeää ilmoittaa myös kaikki velat rehellisesti.

Lainojen yhdistämisen suurimmat edut:

 • Maksettava korko pienenee merkittävästi.
 • Kuukausierässä voi säästää satoja euroja kuukaudessa.
 • Maksat vain yhden lainan kulut – voit säästää tässäkin satoja euroja.
 • Oma taloudenhallinta helpottuu, kun maksat vain yhtä lainaa.

Lainatarjous allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla - laina heti tilille ilman paperityötä

Vielä kymmenen vuotta sitten lainaa piti hakea pankin konttorista. Vuonna 2023 lainan hakeminen on mennyt puhtaasti verkkoon – ei enää paperityötä, vaan lainan saa heti tilille netistä kätevästi pelkällä nettihakemuksella ja verkkopankkitunnuksilla.

Lainan hakeminen, lainatarjouksen allekirjoittaminen sekä liitteiden lähettäminen onnistuvat kaikki sähköisesti. Lainatarjous allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Lainasopimuksen voi saada paperillisena postissa, jos sitä asiakas erikseen pyytää.

Lainan hakeminen ja saaminen seuraavassa pähkinänkuoressa.

1 Täytä lainahakemus pankin tai lainanvälittäjän sivustolla.
2 Saat lainatarjouksen (tai useita tarjouksia) yleensä 24 tunnissa.
3 Voit hyväksyä lainatarjouksen allekirjoittamalla sen sähköisesti pankkitunnuksilla.
4 Lähetä pyydetyt liitteet, joita on mm. verotuspäätös sekä viimeisin palkkakuitti.
5 Laina maksetaan tilillesi 0–2 päivässä liitteiden lähettämisestä.

Laina heti tilille: parhaassa tapauksessa saat lainarahat netistä alle 30 minuutissa!

Erityisesti pienet lainat voidaan maksaa vain muutamassa minuutissa netistä tilille. Pieneksi lainaksi miellämme 100–2000 €:n vakuudettomat lainat. Jos liitteitä ei tarvitse lähettää, voi rahat saada lähes reaaliajassa.

Suuremmissa lainoissa rahat voi myös saada nopeasti, jos liitteiden toimittamisen sijaan käytetään esimerkiksi Kreditz-palvelua. Kyseisen palvelun kautta pankki saa automaattisesti tietoonsa lainanhakijan tulot, velat sekä esimerkiksi perinnässä olevat maksut.

Mikäli pankki pyytää lähettämään liitteitä (kuten viimeisin palkkakuitti), menee dokumenttien käsittelyssä oma aikansa.

Suurissa, yli 5 000 €:n lainoissa vaaditaan aina todennus asiakkaan tuloista. Joko se tapahtuu liitteiden avulla, tai esimerkiksi Kreditz-palvelua käyttämällä. Finanssivalvonta pitää silmällä pankkeja, että hyvää luotonmyöntämisen prosessia noudatetaan.

Laina tilille jopa 30 minuutissa

Yhteenveto

Nykyään lainan hakeminen heti tilille netistä ilman vakuuksia on helppoa, nopeaa ja aina ilmaista. Voit hakea vakuudellista lainaa omasta kotipankistasi, tai vakuudettomia lainoja rahoitusyhtiöiltä. Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää jopa 70 000 euroon asti.

Korkokatto määrittelee, että lainan nimelliskorko saa olla enimmillään 20 %. Täten todellinen vuosikorko on maksimissaan 30 %:n tietämillä.

Pankin silmissä hyvät hakijat saavat lainaa kuitenkin 5–10 %:n nimelliskorolla. Vakuuksia ei siis tarvita. Vakuudellisen lainan korko on vielä tuotakin pienempi – koska pankin luottotappion riski pienenee entisestään.

Haluatko yhdistää nykyiset lainasi? Tai haluatko edullista lainaa jopa 70 000 € asti? Tai haluatko vain kilpailuttaa nykyisen lainasi? Tämän sivun listauksesta löydät monia luotettavia pankkeja, joiden kautta voit hakea lainaa heti tilille moneen eri tarkoitukseen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä