Pidetään yhteyttä

Kuumat

Suomen Seksikkäin Lucy uusissa kuumissa kuvissa – Vihjaileeko hän jotain?

Lucy Kautto kuumissa kuvissa playboy-korvat yllään
Instagram/Lucky Kautto

Tumma kaunotar Lucy Kautto voitti tänä vuonna Suomen Seksikkäin-kauneuskilpailun. Nyt hän postasi vihjailevan kuvan Instagram-tililleen, mutta ei paljasta vielä sen enempää mistä voisi olla kyse. Tutunnäköiset Playboy-pupun korvat herättävät kuitenkin kysymyksiä. Mitä tämä tarkoittaa, Lucy?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)


Lucyn Instagram-tili on täynnä toinen toistaan upeampia otoksia naisesta ja on sanomattakin selvää, että hän ansaitsi tittelinsä Suomen Seksikkäimpänä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)

Ei olisi myöskään ensimmäinen kerta, kun suomalaisia kaunottaria nähdään Playboy-lehden sivuilla. Portugalin Playboyssa niitä on nähty useita ja viimeisenä muistamme suomenvenäläisen Pashan kuvat Etelä-Afrikan omassa Playboyssa.

Harva tietää sitä, että Suomen Seksikkäin on itse asiassa Suomen suurin kauneuskilpailu, jos mitataan kotisivulla käyneiden vierailijoiden määrää sekä annettuja yleisöääniä.

20-vuotias Lucy oli alun perin osallistunut kilpailuun ihan kokeilumielessä. Sitä varten voitto tuli hänelle todellisena yllätyksenä.

– En uskonut, että voitan koska osallistuin kisaan aluksi läpällä. Sanoin vain, että voitan, ja sitten voitinkin, kertoi Lucy aikaisemmin Seiskan haastattelussa.

Hän on myös monesti painottanut sitä, että vaikka toisin luullaan, hänen muotojaan ei ole millään lailla paranneltu kirurgin veitsen alla. Hän uskoo muotojensa olevan hyvää afrikkalaista geeniperimää ja upea luomukroppa ei kauneusleikkauksia kaipaa.

Nähtäväksi jää, pitääkö tämä vihjaus paikkansa ja tullaanko Lucy näkemään Playboy-lehden sivulla vai seuraako hän aikaisempien Suomen Seksikkäimpien kisaajien jalanjälkiä erilaisiin tosi-tv-ohjelmiin.

Mainokset