Pidetään yhteyttä

Kuumat

Suomalainen povipommi rohkeissa kuvissa – Mitkä muodot!

Elina Tervo poseeraa rohkeissa kuvissa
Instagram/Elina Tervo

Tosi-tv-persoonana ja fitness mallina tunnettu Elina Tervo poseeraa Instagram-tilillään toinen toistaan upeammissa kuvissa. OnlyFans-profiiliaan mainostavan vuoden 2011 Miss Helsingin uusinkaan kuva ei jätä kylmäksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Heräsin Mallorcalla, hän kertoo kuvatekstissä.

Instagram-tilin aikaisemmista julkaisuista viime viikkojen aikana selviääkin, että kaunotar on viettänyt lomaa yhdessä niin ikään toisen Miss Helsinki Jessica Ruokolan kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elina Tervo tuli tunnetuksi alun perin mallina ja hänen onkin kerrottu aloittaneen mallin työt jo teini-ikäisenä. Häntä on kuvattu niin tunnetun Calvin Kleinin mallistoissa kuin myös muotilehti Ellessä.

Tervo menestyi todella hyvin kansainvälisissä Bikini Fitness-kilpailuissa, joissa hänen paras sijoituksensa on vuodelta 2012 Euroopan mestarina. Miss Helsingiksi hänet oli kruunattu vuotta aikaisemmin vuonna 2011.

Viimeiset fitnesskilpailunsa hän kilpailu kuitenkin vuonna 2015 ja siirtyi sen jälkeen pääasiassa mallin hommiin. Hänet muistetaan myös monista tosi-tv-sarjoista, kuten Suomen Pelkokerroin ja Martina ja Hengenpelastajat. Nykyään hänen kuviaan voi ostaa OnlyFans-sivuston kautta, jonne hän lupaa lisätä uusimpia kuviaan ennen muita sosiaalisen median kanavia.

Mainokset