Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Kuumat

Sophie Muddin asu kääntää päät: esittelee kurvit upealla tavalla

Sophie Muddin sihisevän kuumat kuvat Instagramissa
Instagram / Sophie Mudd

22-vuotias sosiaalisen median tähti tunnetaan Instagramissa, Twitchissä ja OnlyFansissa. Sophie Muddilla on Instagramissa jo 2,2 miljoonaa seuraajaa ja syynä lienevät melkoisen paljastavat kuvat, joissa etenkin Sophien huima rintamus pääsee esille.

Yksi Sophien viimeisimmistä kuvasarjoista on saanut paljon huomiota, sillä hänen asunsa ei peitä hänen suurta etumustaan juuri lainkaan. Asu halaa myös nuoren naisen vartaloa sellaisella tavalla, että hänen kurvinsa tulevat esiin poikkeuksellisen hyvin.

Kuvasarjassa Sophiella on päällään vaalean ruskea pitkä mekko, joka paljastaa hänen rintamuksensa, vatsansa ja selän. Kuvasarjan kuvilla on jo yli 200 000 tykkäystä ja liekkiemojeja senkin edestä. Kommentit kehuvat tietysti Sophien kauneutta ja upeita kurveja. Sydämiä ja liekkejä riittää.

Sophie näyttää kuviensa perusteella matkustelevan paljon ja hän on käynyt muun muassa Meksikossa ja Japanissa. Viimeisimmissä Instagramin Tarinat -klipeissään hän näyttää viettävän paljon aikaa rannoalla kauniissa säässä.

Katso Sophien kuumat kuvat alta ja käy tykkäämässä. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com