Pidetään yhteyttä

Kuumat

Sara Siepin seksikäs kuvasarja Instagramissa – seuraajat mykistyneitä

Sara Siepin seksikäs kuvasarja Instagramissa herättää huomiota
AOP

30-vuotias Sara Sieppi tunnetaan parhaiten vuoden 2011 Miss Suomena. Nykyään Sara vaikuttaa monella median alalla ja ihastuttaa kauneudellaan seuraajiaan Instagramissa. Hiljattain Sara julkaisi seksikkään kuvasarjan, jossa hänet nähdään keltaisissa narubikineissä ja samanvärisessä hameessa.

Kuvasarjassa Sara poseeraa ulkona kesäisessä säässä hiukset auki ja hymy huulillaan. Muodokkaan Sarat rintamus tulee melkoisen näyttävästi esiin biksuissa ja seuraajatkin ovat mykistyneet. Koko kommenttikenttä on täyttynyt lähes kokonaan sydämistä ja liekkiemojeista.

Aikaisemmin Sara ilmoitti sosiaalisessa mediassa ottavansa lomaa heinäkuussa. Itseään työllistävä Sara on saanut työnsä järjestymään niin, että heinäkuussa voi pitää lepiä ja nauttia auringosta.

”Se on kesä ny, hot girl summer ja nähää Holidays. Ihan vaan, jos joltain on jääny nää väliin.. Ja kyllä, kolmen päivän semisometon ei selkeesti viel antanut hirveesti uusia ideoita tähän sisällöntuotantoon. Meen pian lomalle, ei hätää!” Sara kertoi Instagramissa maanantaina.

Katso kuva narubikineistä ja Saran muodoista alla. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täällä.

Jos upotus ei näy, katso se täällä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos