Pidetään yhteyttä

Kuumat

Näyttelijä Madison Pettis kuumissa alusvaatekuvissa – kroppatavoitteet kunnossa!

Näyttelijä Madison Pettis kuumissa alusvaatekuvissa
Instagram / Madison Pettis

Näyttelijä Madison Pettis (23) nähdään muun muassa elokuussa Netflixissä ilmestyvässä He’s All That -tuotoksessa. 23-vuotias kaunotar juhli hiljattain synttäreitään ja Instagramin Tarinat -osiosta päätellen synttärit olivat menevät ja onnitteluja riitti.

Hiljattain Madison julkaisi itsestään paljastavan rohkeita ja jossain määrin sensuellejakin kuvia Instagramissa. Kuvasarjass Madison poseeraa keltavalkoisessa alusasussa kesäisissä fiiliksissä. Kuvasarjasta tulee selvästi ilmi, että tämä nuori kaunotar on todella hyvässä kunnossa. Täydellisyyttä hipova kroppa saa helposti itse kunkin vihertymään kateudesta.

Kuvat ovat saaneet jo yli 300 000 tykkäystä ja ihastelevia kommentteja on sadellut oikealta ja vasemmalta. Kuvatekstiin Madison on kirjoittanut vapaasti suomennettuna “kulta, olen kotona.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Uudemman kuvasarjan Madison julkaisi vain pari päivää sitten. Tässä sarjassa hänellä on päällään klementiininvärinen alusasu ja hiukset ovat blondit. Tälläkin kuvasarjalla on yli 300 000 tykkäystä ja vaikeahan tätä on olla ihastelematta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset