Pidetään yhteyttä

Kuumat

Maailman seksikkäin futistuomari pakarat esillä Instagramissa: nyt on kuumaa!

Claudia Romanin kuumat kuvat Instagramissa saavat fanit sekaisin
AOP

Claudia Romani on italialaissyntyinen bikinimalli, joka nimettiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi sen jälkeen, kun hän nappasi itselleen jalkapallotuomarin pätevyyden. Jos Romani nähtäisiin turnauksien tuomarina, voisi itse pelin seuraaminen jäädä vähemmälle.

Romani on nähty myös Myllykosken Pallo -pelipaidassa. Miami Beachilla rannan tuntumassa asuva Romani on poseerannut aktiivisesti bikinikuvissa myös koronakriisin aikana.

Italiaa jalkapallon EM-kisoissa kannustava futiskaunotar on nyt rohkeana Instagramissa, nimittäin hiljattain julkaistussa kuvasarjassa hän esittelee pakaransa kuvan etualalla. Myös kuvasarjan seuraavissa kuvissa nähdään peppua riittämiin. Kuvissa hänellä on päällään Italian joukkueen pelipaita, josta hän kiitteleekin AC Milan -joukkueen faniklubia.

Myös Playboy -lehden Italian versiossa esiintynyt Romani on rankattu sekä seksikkäimmäksi futistuomariksi että seksikkäimpien bikinimallien joukkoon. Vuonna 2016 Romani valittiin Playboy -lehdessä vuoden bruneteksi. Titteleitä siis riittää tämän kaunottaren plakkarissa. Romani on asunut Yhdysvaltojen Miamissa vuodesta 2010 saakka ja hän kertoo olleensa viisivuotiaasta saakka kasvissyöjä. Romani rakastaa terveellistä elämäntyyliä, hyvää ruokavaliota ja kuntoilua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos