Pidetään yhteyttä

Kuumat

Lost -tähti vessaselfiessä: täydellinen rantakunto! Tässä on kesäkuntotavoite vuodelle 2022

Evangeline Lillyn keho hipoo täydellisyyttä
AOP

Evangeline Lilly tuli vuosia sitten tunnetuksi Lost -sarjan naistähtenä. Tämä kanadalainen näyttelijätär on sittemmin myös esiintynyt Marvelin Antman -elokuvassa. Hän nousi myös esille kerrottuaan taannoin, ettei aio eristäytyä koronavirustilanteen takia. Myöhemmin hän kuitenkin perui puheensa ja pyysi käytöstään anteeksi.

Lilly on osoittanut hiljattain, että hänen rantakuntonsa on täydellisyyden paikkeilla. Hän nimittäin julkaisi Instagramissa vessaselfien, jossa hänellä on päällään kehoa halaava uima-asu, joka jättää vain vähän arvailujen varaan.

Näyttelijän yli 2 miljoonaa seuraajaa ovat tykästyneet kuvasarjaan, eikä syyttä: nainen näyttää siltä, että hän voisi aloittaa mallin uran vaikka tänään. Tässä on todellakin kesäkunto 2022 tavoite jokaiselle.

Lilly kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna näin:

”Hiljattain minulla oli päivä, jolloin minulla oli ihan uudenlainen olo kehossani. Sinä päivänä hiukset sekaisin, ilman meikkiä ja hikisenä Havaijin lämmöstä olin yhteydessä itseeni, voimaani ja kauneuteeni anteeksipyytämättömällä, aikuisella ja itsenäisellä tavalla.”

Kuvalla on jo yli 200 000 tykkäystä.

Nämä kuvat kelpaa printata omalle tavoitetaululle ensikesän rantakuntoa varten.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos