Pidetään yhteyttä

Kuumat

Kylie Jenner pinkeissä alusvaatteissa – Mutta minne poistuivat kaikki muut kuvat?

Kylie Jenner pinkeissä alusvaatteissa
AOP

Kylie Jenner yllätti seuraajansa poistamalla kaikki vanhat kuvansa Kylie Cosmetics-merkkinsä Instagram-tililtä. Jäljelle jäi vain uusin kuva, jossa nuori kosmetiikkaguru poseeraa pinkeissä rintaliiveissä. Kuvatekstissä lukee ainoastaan, että ”something is coming” eli jotain on tulossa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Seuraajat yrittävät arvuutella mistä tämä voisi johtua. Liikkeellä on kuulemma ollut huhuja uudesta mallistosta, joka mahdollisesti julkistettaisiin lähiaikoina. Myös Kylien itse lisäämä kuvateksti siitä, että jotain on tulossa, voisi viitata tähän suuntaan.

Kardashian-klaanin nuorin jäsen on johtanut omaa kosmetiikka- ja muotiyritystä vuodesta 2015 lähtien. Kaikki lähti liikkeelle hänen itse lanseeraamastaan huulipunasta, ja sen jälkeen tuotemäärä on kasvanut vuosi vuodelta. Julkisuudessa kasvanut seurapiirineito on onnistunut rakentamaan todellisen miljardibisneksen.

Kylie Cosmeticsilla on Instagramissa yli 25 miljoonaa seuraajaa ja Kylien omalla tilillä seuraajia on yli 220 miljoonaa. Hän yltää sijalle 5. maailman seuratuimpien Instagram-tilien listalla. Ykköspaikkaa pitää jalkapalloilija Christiano Ronaldo yli 270 miljoonalla seuraajalla.

Mainokset