Pidetään yhteyttä

Kuumat

Kelly Kalonjin pakarat esillä Instagramissa: täysin käsittelemätön kuva saa silmät leviämään hämmästyksestä

Kelly Kalonji kuumana Instagramissa
AOP

Mallikaunotar Kelly Kalonji on entinen Miss Helsinki, joka on myös Big Brother VIP -ohjelmasta tuttu. Monet ovat jo ehtineet ihastella Kellyn upeassa kunnossa olevaa kroppaa, paksuja hiuksia ja muutenkin kaunista olemusta. Mutta nyt Kelly on julkaissut Instagramissa täysin käsittelemättömän kuvan omista pakaroistaan.

Kelly kertoo Seiskalle seuraavaa: ”Halusin julkaista kuvan, jota ei ole käsitelty ollenkaan. Jos sitä kuvaa katsoo tarkkaan, niin voi huomata raskausarvet.” Tämän jälkeen hän vielä jatkaa: ”Raskausarvet ja kuhmurat ovat ihan luonnollisia juttuja naisen vartalossa eikä niitä tarvitse hävetä tai peitellä. Päinvastoin! Siksi oli kiva julkaista tuollainen kuva – ja olen saanut siitä tosi hyvää palautettakin.”

Kelly mainitsee myös, että pakarat ovat täysin luomua. Instagramissa julkaistussa kuvassa Kelly poseeraa sinistä tiiliseinää vasten mustassa bodysuitissa, pakarat kuvan etualalla. Kuva on saanut huiman määrän tykkäyksiä ja positiivisia kommentteja – tästä kuvasta on vaikea repiä omia silmiä irti.

Kuumana poseeraava Kelly viettää pian 34-vuotissynttäreitään ja kertoo toivovansa, että luvassa on kiva päivä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos