Pidetään yhteyttä

Kuumat

Jessica Edström tökkii Instagramin rajoja: vain topin olkaimet rintojen peittona!

Jessica Edström sörkkii Gramin rajoja
Instagram / Jessica Edström

Suomalainen Jessica Edström, taitelijanimeltään Pezsi, tunnetaan muun muassa kansainvälisestä deejiin urastaan sekä uhkarohkeista kuvistaan, joita hän julkaisee tasaisessa tahdissa sosiaalisessa mediassa. Blondi kaunotar viettää paljon aikaa ulkomailla, etenkin Meksikossa, mutta viime aikoina olemme nähneet hänet Suomessakin kesää viettämässä.

Vaikka Jessica on yleisesti ottaen melko rohkea kuviensa puolesta, hiljattain julkaistu kuva hänestä harmaassa topissa sörkkii melkoisella tavalla Instagramin rajoja. Kuvassa hän on nimittäin ilman rintaliivejä ja hän on venyttänyt topin olkaimet rintojensa yli. Olkaimet peittävät kriittiset paikat vain juuri ja juuri.

Instagram on aikaisemmin blokannut kuvia vain jo sivutissistä, joten jäämme odottamaan, blokkaako Instagram myös tämän kuvan. Tämä ei nimittäin jätä yhtään mitään arvailujen varaan.

Jessica on viime aikoina viettänyt myös paljon aikaa Suomessa ainakin Instagramin kuvien perusteella. Hänet on nimittäin kuvattu muun muassa Suomen luonnossa ja järvimaisemissa. Onpa hän ollut alusvaatteisiillaan jopa saunassakin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset