Pidetään yhteyttä

Kuumat

Jessica Edström testailee taas Instagramin sensuurirajoja: nyt ei juuri peitellä mitään!

Jessica Edström sörkkii Instagramin sensuurirajoja
AOP

Hiljattain Jessica Edströmin kuva Instagramissa poistettiin kummallisen syyn takia. Paljastava kuva oltiin poistettu “kiusaamisen” takia ja Jessica itsekin ihmetteli moista. Nyt povipommi on julkaissut taas uuden kuvan, joka todella tökkii tikulla jäätä.

Paljastavassa Instagram -kuvassaan Jessica on pukeutunut punaisista remmeistä koostuvaan asuun, joka peittää vain juuri ja juuri intiimialueet. Se ei kuitenkaan jätä yhtään mitään arvailujen varaan ja rintavarustus onkin kokonaan näkyvissä.

Kuvateksti on seuraavanlainen: “Tältä merenneidot näyttävät Tulumissa.”

Tulum on Meksikossa sijaitseva kunta, jossa lomaillaan mielellään. Kauniissa maisemissa merenrannan äärellä kelpaakin ottaa aurinkoa, lomailla ja nauttia lämpimästä säästä. Jessican hyperrohkea kuva on saanut paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Kommenteissa ihastellaan povipommin kauneutta, eikä syyttä suotta.

“Kaunista.”

“Upeaa.”

“Olet jumalatar.”

Positiiviset kommentit ovat tulvineet kuvan kommenttikenttään. Näet kuvan alta ja huomaat itsekin, miksi se on saanut niin paljon huomiota. Jäämme jännityksellä odottamaan, meinaako Instagram bannata myös tämän kuvan vai jääkö se fanien ihasteltavaksi.

Mainokset