Pidetään yhteyttä

Kuumat

Huh! Suomen kuumin Instagram-tähti kesäkuvassa – Povi pysyy hädin tuskin piilossa

Jessica Edström uudessa kuumassa kesäkuvassa
AOP

Suomenruotsalainen kurvikas mallikaunotar Jessica Edström tunnetaan erittäin kuumista Instagram-julkaisuistaan. Seuraajia riittää, sillä hän on onnistunut keräämään heitä kasaan jo yli 293 000.

Uusin julkaisu ei jätä taaskaan mitään arvailujen varaan, vaan paljastaa kaunottaren upeat muodot ja hädin tuskin peittää poven.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii)

– Heiiiiii, minä täällä, sinun päivittäinen annoksesi aurinkoa, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Jessica liittyi viime vuonna myös maksulliselle OF-sivustolle, jossa tarjolla on vielä kuumempaa K18-materiaalia. Seuraajat olivat tuolloin melko innoissaan, sillä luvassa oli paljon rohkeampia otoksi, joita tavallisen sosiaalisen median puolella ei voida näyttää.

Hän teki jopa erittäin kuuman suihkuvideon OF-sivustolle, jonka sisällön hän kertoi olevansa rohkeinta koskaan tekemäänsä materiaalia. Videossa ei kuitenkaan paljastettu hänen yksityisimpiä paikkojaan, vaan nännit ja sukupuolielimet pysyivät visusti piilossa.

– OMG tein elämäni isoimman kiusausvideon suihkussa. Poistin bikinini ja olen täysin märkä ja alasti. En ole koskaan ennen tehnyt mitään tällaista, ehkä se on jopa hieman liikaa. En tiedä, teenkö enää uudestaan tällaista juttua, Jessica kommentoi tuolloin videota mainostavassa tekstissä.

Jessica tekee töitä taitelijanimellä Pezsi ja hänellä on myös suosittu YouTube-kanava, jossa voi kuunnella hänen DJ-settejään. Hänen kotisivuiltaan voi käydä kuuntelemassa lisää tähden omia musiikkijulkaisuja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos