Pidetään yhteyttä

Kuumat

Glamourmalli nahkaisessa alusasussa ja verkkosukkiksissa: uhkea näky sosiaalisessa mediassa

Glamourmalli nahkaisessa alusasussa ja verkkosukkiksissa: uhkea näky sosiaalisessa mediassa
Instagram / Aletta Ocean

Glamourmallina tunnettu Aletta Ocean julkaisee 4,4 miljoonalle seuraajalleen uhkeita kuvia Instagramissa jatkuvasti. Toinen toistaan viettelevämmät kuvat vetävät huomiota puoleensa eikä ole mikään ihme, että nainen saa kuvilleen jatkuvasti huimia määriä tykkäyksiä ja kommentteja oikealta ja vasemmalta.

Aletta Ocean on alun perin kotoisin Unkarista ja hän aloitti uransa aikuisviihdenäyttelijänä jo vuonna 2006. Hän on jopa voittanut palkintoja aikuisviihde-elokuvista. Nykyään hän on edelleen samoilla linjoilla, nimittäin hänellä on oma OnlyFans -tili, jossa tilaajat voivat kuukausimaksua vastaan saada rohkeampaa materiaalia, kuten kuvia ja videoita.

Aletta Oceanilla on OnlyFansin lisäksi myös oma nettisivu ja hän uurtaa vahvaa uraa aikusiviihteen parissa. Nykyään Aletta asuu Yhdysvalloissa ja viettää etenkin paljon aikaa Miamissa.

Yhdessä viimeisimmistä kuvistaan hän poseeraa nahkaisessa alusasussa ja verkkosukkahousuissa. 33-vuotiaan näyttelijän uhkeat rinnat suorastaan pursuavat ulos alusasusta. Näet julkaisun alla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset