Pidetään yhteyttä

Kuumat

Glamourmalli Aletta Ocean esittelee kuumat muotonsa Instagramissa – naisella ei syyttä suotta ole 4,2 miljoonaa seuraajaa

Aletta Ocean sihisevän kuumana Instagramissa
Instagram / Aletta Ocean

Aikuisviihdetähti ja glamourmalli Aletta Ocean esittelee estotta muotojaan Instagramissa – yleensä juuri ja juuri Instagramin sallimien rajojen puitteissa. Unkarilaissyntyinen malli onkin melkoinen ilmestys suurine rintoineen, takamuksineen ja huulineen.

Aletta elää luksustyylillä ja hän keskittyy ennen kaikkea kauneutensa ylläpitämiseen. Stara.fi kertoo, että nainen käy myös säännöllisesti plastiikkakirurgilla. Lisäksi hän treenaa kuntosalilla pitääkseen yllä muhkeaa takamustaan ja kapeaa vyötäröään.

Aletta Ocean, oikealta nimeltään Dora Varga on eittämättä seksisymboli, joka ei syyttä suotta ole tienannut itselleen 4,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Aletta Ocean viettää tällä hetkellä lomaa Kreikassa, kuten näemme hänen hiljattaisesta Instagram -päivityksestään. Alla olevasta kuvasta näet selvästi Alettan fysiikan lakeja uhmaavat muodot. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tämä kaunotar on kieltämättä kuumaa katsottavaa: oli hänellä sitten päällään hikiset salivaatteet tai kuumat alusasut korkokenkineen. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset