Pidetään yhteyttä

Kuumat

Fitness-tähti Jen Selterin takapuoli sai 1,3 miljoonaa katselukertaa – eikä syyttä!

Jen Selterin pepulla jo 1,3 miljoonaa katselukertaa
Instagram / Jen Selter

Newyorkilainen Jen Selter on tullut tutuksi fitness-tähtenä ja sosiaalisen median vaikuttajana. Erityisesti tämä kaunotar tunnetaan supertreenatun peppunsa ansiosta ja naisella onkin nyt jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Jen julkaisee usein itsestään kuvia, joissa hän treenaa tai keimailee legginseissä ja urheilutopissa. Myös biksukuvia nähdään tasaisin väliajoin. Viimeisimmässä julkaisussaan hänet nähdään uima-altaassa peppu pystyssä. Hauskan videon kuvatekstissä lukee vapaasti suomennettuna “Kun yritän olla seksikäs, mutta olenkin vain outo itseni. Instagram vs. todellisuus -hetki.”

Kuva on saanut jopa 1,3 miljoonaa katselukertaa ja yli 150 000 tykkäystä. Kommentitkin ovat olleet positiivisia aina nauruhymiöistä sydämiin ja kohteliaisuuksiin. Eräs seuraaja kommentoi sanomalla hupaisasti: “Selterin vuoret,” viitaten Jenin timmeihin pakaroihin.

Taannoin Jen paljasti, että hän ansaitsee jopa noin 45 000 euroa per kuva: sosiaalisen median puolesta tulot ovat ainakin kohdallaan. Kuvissa pääosaa näyttelee hänen peppunsa, eivätkä timmit vatsalihaksetkaan jää keneltäkään huomaamatta.

Huippuseksikäs Jen nähdään kuvissa etenkin New Yorkin maisemissa, muun muassa Brooklynin rannoilla ja kerrostalojen kattoterasseilla.

Mainokset