Pidetään yhteyttä

Kuumat

Eurooppalaismalli Iva Kovacevic kuumana Las Vegasin allasbileissä – katso kuvikas kuva!

Iva Kovacevic kuumana Las Vegasin allasbileissä
Instagram / Iva Kovacevic

Euroopassa tunnettu malli Iva Kovacevic nähtiin hiljattain Las Vegasin Crockfords hotellilla. Kyseinen hotelli on muita stripin hotelleja eksklusiivisempi ja siellä järjestetään usein bileitä ja tapahtumia, jotka ovat yksityisiä.

Iva nähtiin kyseisen hotellin altaalla muutama päivä sitten kuumaakin kuumempana. Hänellä oli päällään oranssi bikinin yläosa sekä denim-shortsit. Ivan muodokkaat kurvit tulivat hienosti esille tässä kesäisessä asussa. Allasbileet olivat täydessä vauhdissa ja Ivan seurana nähtiin muitakin kuumia naisia bikineissään. Las Vegasissa lämpötila oli noin 40 asteen kieppeillä, joten ei ole mikään ihme, että kaunottaret nauttivat auringosta ja lämmöstä altaan reunalla.

Kuuleman mukaan myös alkoholia nautittiin.

Iva viettää paljon aikaa Las Vegasin stripillä ja upeilla hotelleillä. Hänet on hiljattain bongattu myös muun muassa Wynn Hotellilta ja Bellagiosta.

Iva Kovacevic kuumana Las Vegasissa

AOP

Iva Kovacevic kuumana Las Vegasissa

AOP

Alla oleva kuva on napattu Las Vegasin Wynn hotellilla, jossa pidetään usein myös allasbileitä. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön IVA KOVACEVIC (@youcancallmestacy) jakama julkaisu

Kaunotar ilmeisesti arvostaa myös muita lämpimiä kaupunkeja, sillä hänet on myös bongattu Miamista. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön IVA KOVACEVIC (@youcancallmestacy) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni