Pidetään yhteyttä

Kuumat

Christina Aguilera valmistautuu keikkaan – Vain hiukset rintoja peittämässä!

Christina Aguilera valmistautuu keikkaan pelkät hiukset rintojensa peittona
AOP

Entinen teinitähti laulaja Christina Aguilera täyttää tänä vuonna jo 41-vuotta. Hänet muistetaan vuosituhannen vaihteesta, jolloin nuori Christina nousi maailmamaineeseen muutamien hittikappaleidensa ansiosta.

Nousu uralla ei varmasti ollut helppoa teinitähdelle ja hän onkin usein puhunut häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista. Ikä on kuitenkin tuonut varmuutta ja Christina on oppinut arvostamaan omaa kehoaan.

Hän on Lady Land-festivaalin pääesiintyjä, joka järjestetään tämän viikon torstaina Brooklynissa Ney Yorkissa. Kyseessä on Pride-henkinen festivaali, jossa juhlitaan seksuaalivähemmistöihini kuuluvia artisteja sekä ikoneja.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viikko aikaa Lady Land-festivaaleihin, kuka meinaa olla siellä? kysyy Christina kuvatekstissään.

Kuvassa upealla Christinalla ei ole kuin pitkät vaaleat hiuksensa rintoja peittämässä ja jalassa farkut. Hän on kertonut aikaisemmissa haastatteluissa, kuinka hän rakastaa itsensä laittautumista kameroiden eteen. Mutta toisaalta hän myös arvostaa itseään juuri sellaisena, kuin hän on.

Christina on nähty uransa aikana myös hyvinkin hoikassa kunnossa, mutta nykyään hän on kerännyt painoa ja näyttää erittäin terveeltä sekä hyvinvoivalta.

Hänellä on myös 6-vuotias tytär Summer, jolle Christina haluaa myös opettaa itsensä hyväksymistä omana itsenään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos