Pidetään yhteyttä

Kuumat

Bea Toivonen näyttää paljasta pintaa – pitkät sääret saavat itse kunkin vihertymään kateudesta

Bea Toivosella riittää sääriä
AOP

Vuoden 2014 Miss Suomi, eli Bea Toivonen (28) näyttää Instagramissaan paljasta pintaa. Bikineissä poseeraava Bea on upea näky pitkine säärineen. Kaunotar esitteli timmin kroppansa palattuaan Suomeen Selviytyjät -ohjelman kuvauksista Karibialta.

Bea kertoi ennen kuvauksiin lähtemistä, että on on luonteeltaan yllytyshullu ja että hän rakastaa haasteita. Hän paljasti myös harrastaneensa nuoruudessaan paljon erilaisia urheilulajeja, kuten tennistä ja ratsastusta. Nykyään entinen missi asuu Lontoossa ja toimii siellä maskeeraajana. Hän pitää kropastaan huolta personal trainerin avulla – ja se näkyy!

Alla näet kuvan missi-Bean upeista sääristä: jalkoja riittää suorastaan kilometritolkulla! Huomaa, että julkaisussa on kaksi kaunista kuvaa.

Bea tägäsi julkaisunsa seuraavalla tekstillä: ”Ihanaa olla Suomessa. Oli myös huippuu nähdä mun Selviytyjät Suomi -kilpatoverit! En malta odottaa, että näkee kauden telkkarista!! Aiotko sä katsoa?!”

Kaunotar sai tietysti heti positiivisia kommentteja julkaisustaan. Muun muassa Tuuli kommentoi ”stunning” (eli upeaa) ja laittoi vielä sinisen sydämen perään.

Katso kuvat Instagramista tai alta!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos