Pidetään yhteyttä

Kuumat

47-vuotias Larsa Pippen bikineissä Miamin rannoilla – näitä kuvia katsot kahdesti!

47-vuotias Larsa Pippen bikineissä Miamin rannoilla
AOP

Rohkeat kuvat Larsa Pippenistä (47) pysäyttävät! Julkisuuden henkilö ja televisiosta tuttu Larsa Pippen on ollut nauttimassa Miamin rannoista ja paparazzit saivat napattua hänet kameransa linssiin. Larsa tunnetaan muun muassa koripalloilija Scottie Pippenin vaimona. Hänet on myös nähty esimerkiksi The Real Housewives of Miami -sarjassa ja hänet tunnetaan Kardashianin perheen ystävänä.

47-vuotias Larsa ei voisi näyttää enää kuumemmalta. Uhkea Larsa vietti aikaa Miamin rannoilla vesirajassa kävellen ja pelaten pelejä. Larsa oli pukenut päälleet mustat bikinit ja hänellä oli päässään aurinkolasit. Ruskettunut iho kertoo, että kaunotar viettää useamminkin aikaa Miamin kuumassa auringossa.

Larsan etumus ja takamus pääsevät oikeuksiinsa näissä kuvissa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Larsa olisi elämänsä kunnossa.

Scottie ja Larsa menivät naimisiin vuonna 1997 ja heillä on yhteiset lapset Scotty Pippen Jr., Sophia Pippen, Preston Pippen ja Justin Pippen. Alun perin Chicagosta kotoisin oleva Larsa on nähty muun muassa TV-sarjoissa The Real Housewives of Miami, Kardashianit ja Dancing with the Stars.

Larsa Pippen Miamin rannoilla

AOP

Larsa Pippen Miamin rannoilla

AOP

Mainokset