Pidetään yhteyttä

Julkkikset

VilleGalle leikkautti hiuksensa ja tässä on hänen kaksoisolentonsa: ovatko he veljeksiä?

VilleGalle ja Haber - kuin veljekset!
AOP

VilleGalle leikkautti itselleen hiljattain uuden kuontalon ja sai siinä sivussa itselleen täysin uuden lookin. Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, jossa kaksikko nähdään iloisissa tunnelmissa veneen kyydissä Suomen kesästä nauttien. Heillä on päällään samanlaiset paidat ja tätä kaksikkoa voisi suorastaan erehtyä luulemaan veljeksiksi.

Kuvateksti kuuluu: ”Me esiinnymme vain pienissä häissä,” viitaten tietysti tuttuuun Pienissä Häissä -biisiin JVG:ltä.

Kuva on tähän mennessä kerännyt satoja kommentteja ja noin 40 000 tykkäystä. Kommenteissa hämmästellään heidän yhdennäköisyyttään ja tiedustellaan jopa, ovatko he veljeksiä. Erityisesti huomiota on saanut kuva hilpeys ja hyväntuulisuus: tässä on Suomen kesä parhaimmillaan. Veneen kyydissä, kavereiden kesken, mahtavasta ilmasta nauttien. Olisiko mikään sen parempaa?

VilleGallen uusi tukkatyyli on niin sanotusti mullet-malli, eli takatukka ja otsahiukset. Tämä staili on tuttu menneeltä vuosikymmeneltä.

Sekä Haber että VilleGalle nähtiin vuonna 2019 Vain Elämää -ohjelmassa. Tsekkaa hyväntuulinen kuva alta ja käy itsekin Gramissa tykkäämässä ja kommentoimassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos