Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Varpu Hintsanen muistelee edesmennyttä tytärtään sydäntäsärkevässä kirjoituksessa: ”Äiti pärjää kyllä”

Varpu Hintsanen muistelee edesmennyttä tytärtään sydäntäsärkevässä kirjoituksessa: "Äiti pärjää kyllä"
Instagram / Varpu Hintsanen

Muusikko Sami Hintsasen ja hänen kumppaninsa Varpu Hintsasen Senja-tytär menehtyi syöpään 8-vuotiaana neljä vuotta sitten. Varpu on muistanut tytärtään sydäntäsärkevässä kirjoituksessa.

”Neljäs syksy, kun laitan haudallesi syysistutuksia. Monet asiat ovat neljässä vuodessa muuttuneet, yhtä monet eivät,” hän aloittaa Instagramissa.

”Edelleen seistessäni tänään kumisaappaissani haudallasi tunnen suurta surua, ikävää ja epäoikeidenmukaisuutta. Mietin samoja ajatuksia vuodesta toiseen: kunpa asiat olisivat menneet toisin.”

”Kunpa tietäisin edes mitä sulle kuuluu tai mitä siellä toisella puolen puuhailet? Kun ei voida nähdä – voitaisiinpa edes soitella. Jos ei soitella, niin edes viestitellä. Edes jotain.”

”Huomaan, että samalla, kun kaivan kesäkukkia pois ja istutan kanervia tilalle suututtaa, vihastuttaa ja itkettää. Sami ja Amanda kinaavat tilavuusmitoista ja siitä, miten pieni pussi rantakiviä painaa 25 kg ja valtavan suuri auringonkukansiemensäkki saman verran. Sama paino – eri kokoiset säkit. Sua olisi naurattanut. Ja ehkä siellä naurattikin. Sekä se tinkaaminen että nämä mun haudalle tuomani rantakivet,” hän kirjoittaa.

”Kuuntelen kateellisena toisten riitoja ja tiukkasanaisia keskusteluja. Kadehdin äitejä kaupan kassajonossa, jotka koittavat saada väsyneet ja kiukkuiset lapsensa pysymään ojennuksessa.”

Varpu sanoo, että tilanteissa, joissa hän meinaa menettää malttina Senjan isosiskon kanssa, hän muistuttaa itseään olevansa onnekas.

”Sun kanssa me ehdittiin kinata aivan liian vähän,” hän lisää.

”Kaikesta tunteiden kirjosta huolimatta äiti pärjää kyllä – pärjää, kun on oppinut pärjäämään.. Ja sun syksyhauta on kaunis.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos