Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Vappu Pimiällä meni hermot autottomaan Helsinkiin: ”Mua niin sapettaa tää!”

Vappu Pimiällä meni hermot autottomaan Helsinkiin: "Mua niin sapettaa tää!"
Instagram / @vappendaali

Vappu Pimiä vietti tiistai-iltana rentoa sohvahetkeä Ensitreffit alttarilla-ohjelman parissa ja jakoi hetkistä analyysejä Instatarinoissaan. Pian sometarinat muuttuivat kuitenkin someraivoksi: Vappu puhui seuraajilleen asiasta, joka on viime aikoina puhuttanut etenkin Helsingissä liikkuvia.

”Ei oo jumaliste totta. Etelä- ja Pohjois-Esplanadi Helsingin keskustassa laitetaan yksikaistaisiksi. Ja yksi kaista laitetaan pyöräilijöille. Hämeentie Helsingin Kalliossa laitettiin pelkille bussiliikenteille ja pyöräilijöille. Siinä ei oo mitään järkee, ei mitään järkee. Ja nyt kokeilaan, että Espalla, joka on ihan tukossa, kun kaikki muut on jo laitettu tukkoon, niin laitetaan kanssa. Tää on onneks kokeilu, ja mä todella toivon, että tämä ei jatku,” Vappu kommentoi tarinoissaan.

Videon päälle Vappu on vielä kirjoittanut tyhjentävästi:

”En todellakaan halua politiikkaan, mut tämän asian kanssa mulla menee aidosti hermot! Miksi yritetään tehdä Helsingistä autotonta, kun ei se vaan ole mahdollista?? Mua niin sapettaa tää! Kivijalkakaupat on ihan hädässä jo muutenkin, ei stana!!!!!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos