Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Vappu Pimiää syytettiin lentämisestä – tiukka kommentti laittoi suut suppuun

Vappu Pimiää syytettiin lentämisestä - tiukka kommentti laittoi suut suppuun
Instagram / Vappu Pimiä

Koko kansan rakastama juontaja Vappu Pimiä on käynyt Kreikan Rhodoksella lomalla. Hän on miehensä kanssa lomailemassa upeassa lomakohteessa ja hän kertoo Instagramissa, että he ovat muun muassa nauttineet herkullisesta ruoasta ja lenkkeilleet.

Rhodoksen suosikkikohteeksi on valikoituntu Haraki Beach.

”Silloin kun me ensimmäistä kertaa tultiin Rodokselle, me löydettiin tämä paikka ihan vahingossa. Sanoin Teemulle, että ”ajapa tuonne. Mennään katsomaan, mikä tuo biitsi on.” Sitten löydettiin tämä, ja ollaan tultu tänne aina takaisin,” Vappu kertaa.

”Ja tullaan käytännössä yhden ravintolan ja tämän rannan takia tänne. Tämän ravintolan pariskunta on ihana, kun ne muistavat jo meidät, ja on silleen ”ihanaa, kun te aina palaatte tänne”,” Vappu kertoilee kohteesta.

Seuraajilla oli kuitenkin Vapun matkustaminen mennyt ihon alle.

”Yhteen asiaan otan kantaa, mihin mietin, että otanko kantaa, kun sain ehkä neljä tai viisi viestiä siitä, että miten kehtaan lentää,” hän paljastaa.

”Enkö mieti yhtään ilmastonmuutosta, ja olen niin itsekäs, kun matkustan tänne.”

Vapulla oli kuitenkin onneksi vastaus valmiina.

”Minä heille vastasin kaikille, että ei lentäminen maailmasta lopu, vaan koko ajan kehitetään keinoja, miten niitä päästöjä voidaan vähentää,” hän perustelee.

”Ja sitten kolikolla on myös toinen puoli. Esimerkiksi Kreikka elää turismista. Tulen tosi onnelliseksi, että voin tukea näitä pienyrittäjiä. He ovat todella onnellisia siitä, että heitä tullaan tänne tukemaan. Varsinkin näiden koronavuosien jälkeen,” juontaja puolustautuu.

Joku oli vielä ehdottanut, että juontaja peittelisi lentämistään. Tähän Vappu ei kuitenkaan suostunut.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos