Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Uutisankka listasi vuoden 2022 itsevarmimmat naiset: näistä kaunottarista sopii ottaa mallia!

Uutisankka listasi vuoden 2022 itsevarmimmat naiset: näistä kaunottarista sopii ottaa mallia!
Uutisankka.com

Uutisankka listasi vuoden 2022 itsevarmimpia suomalaisnaisia, jotka ovat osoittaneet niin somessa kuin muussa mediassa, että jokaisen pitää olla itsevarmasti oma itsensä. Suomessa on monia vaikutusvaltaisia naisia, mutta meidän top 3-listamme on tässä. Näistä suomalaismimmeistä kelpaa ottaa mallia!

Ensimmäisenä listallamme on laulaja Erika Vikman. Hän on puhunut somessa useaan otteeseen kehopositiivisuudesta ja tuonut esimerkiksi Instagramin tarinoissaan esille sopimattomia kommentteja, joita hän on saanut kokea somessa.

”Me eletään tosi raadollisessa someajassa ja kysymys kuuluu, halutaanko me alistua tälle kehoja halveksuvalle ja kontrolloivalle kulttuurille edelleen vuonna 2022? Entä jos SÄ otatkin kaiken kehoosi liittyvän vallan itsellesi? Sulla on siihen kaikki oikeus. Se valta ei kuulu idiooteille somessa, mediassa tai oikeassa elämässä,” hän kirjoitti eräässä Instajulkaisussaan.

Erika puhui myös Vain elämää-sarjassa siitä, kuinka somekiusaaminen sattuu. Tästä huolimatta Erika on anteeksipyytelemättömästi oma itsensä.

Erika on eittämättä yksi Suomen itsevarmimmista ja vaikutusvaltaisimmista mimmeistä!

Upotuksen voi katsoa täältä.

Toisena listallamme on yrittäjä Sointu Borg, joka julkaisi tänä vuonna ensimmäisen äänikirjansa Röyhkeästi rohkea: Kuinka haistattaa asialliset v***t?. Sointu ei pyytele anteeksi olemassaoloaan tai tekemisiään ja kannustaa ihan jokaista olemaan röyhkeästi rohkea.

”Olemassaoloni ei tarvitse palvella juuri teidän käyttötarkoitustanne tai mieltymyksiänne. Ei tämä ole mikään helvetin sekatavarakauppa,” hän kirjoitti eräässä Instajulkaisussaan.

Upotuksen voi katsoa täältä.

Kolmanneksi olemme listanneet tositv:stä tutun Jasmiina Yildizin. Hänet on nähty muun muassa Selviytyjissä ja Big Brotherissa. Vaikka hän on saanut paljon lokaa niskaansa muun muassa Selviytyjiin osallistumisesta, hän jaksaa silti olla positiivinen ja kertoa vihaajille, minne he voivat painua.

”Mielipiteitä saa olla ja hyvä niin musta ei tarvitse tykätä ja asioita todellakin hyvissä realityohjelmissa on mahtavaa spekuloida. Koen silti, että en oo ansainnut tätä kaikkea paskaa mitä mun laariin on satanut,” Jassu kirjoitti Gramissa.

Upotuksen voi katsoa täältä.

Kommentoi oma suosikkisi – kuka muu ansaitsee päästä Suomen itsevarmimpien mimmien listalle?

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos