Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Urheilija Nooralotta Neziri pohti somekiusaamista: aihe esillä vahvasti julkkisten keskuudessa

Urheilija Nooralotta Neziri pohti somekiusaamista: aihe esillä vahvasti julkkisten keskuudessa
Instagram / Nooralotta Neziri

Monet julkkikset ovat hiljattain kommentoineet sitä, kuinka sosiaalisessa mediassa kiusataan ja kommetoidaan negatiivisesti. Muun muassa Erika Vikman, Rosanna Kulju ja Lola Odusoga ovat ihmetelleet, miksi someviha on niin laajalle levinnyttä.

Nyt urheilija Nooralotta Neziri on myös ottanut kantaa somekiusaamiseen. Hän kysyi uusimmassa julkaisussaan, miksi oma mielipide pitää aina sanoa ääneen.

”Itse olen verrattaen aika vähän ottanut kantaa täällä somen puolella. Nyt kuitenkin pakko miettiä ääneen somekiusaamista. Onko oma mielipide aina pakko kirjoittaa julkisesti tai sanoa ääneen? Varsinkin silloin, kun tarkoitus ei ole olla kriittinen, vaan tavoite on vain olla ilkeä,” hän miettii.

”Olen itse onneksi saanut vielä aika vähän julkista kiusaamista (säännöllisesti kuitenkin), mutta vähänkin on liikaa. Tämä pohdinta sai alkunsa edellispäivänä, kun luin erään toisen urheilijan some- ja nettikiusaamisesta. Suorastaan hänen aliarvioimista ja lokeroimista. Korkeasti koulutettu, hienoa työtä tekevä ja ansiokkaasti urheileva ihminen. Ja vaikka hän ei olisi saavuttanut mitään näistä saavutuksista, ei se muuta ihmisarvoa tai oikeuttaisi alentavaan kommentointiin.”

”Ymmärrän, että mielipiteitä asioista ja ihmisistä on – niin mullakin. Ja voisin itsekin tarkastella omia ajatusmallejani. En kuitenkaan koe tarpeelliseksi tuoda niitä julkiseksi varsinkaan silloin, kun mielipide perustuu täysin olettamuksiin eikä niissä ole mitään rakentavaa.”

Seuraajat ovat kommentoineet ahkerasti ja olleet samaa mieltä Nooralotan kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos