Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Upea Sabina Särkkä hempeän pinkeissä bikineissä – Poseeraa uskomattoman kauniina!

Sabina Särkkä upeissa bikinikuvissa
Instagram/Sabina Särkkä

Vuoden 2012 Miss Suomi kisoissa ensimmäisen perintöprinsessan tittelin saaneen Sabina Särkän, 32, bikinikuvat ihastuttivat somekansaa viikonlopun jälkeen.

Sabina poseeraa rannalla hempeän pinkeissä bikineissä ja riisuu farkkuja pois jalastaan. Kauniit bikinit korostavat naisen upeita muotoja ja kivikkoinen ranta luo upeat puitteet kuvaushetkelle.

– Viikonlopun viimeinen uinti, hän kertoo englanniksi kuvatekstissään.

Kuvasta on tykätty jo tuhansia kertoja ja kommentit ovat todella positiivisia.

Ihana fiilis näissä

Näyttää upealta!

Jumalaut Sabina, sinä näytät hyvältä…

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kaunotar nähdään bikinikuvissa. Hän on aikaisemmin postannut hyvinkin rohkeita kuvia, joissa nähdään erittäin muodikkaita bikinimalleja.

Vuonna 2017 Sabina jäi kiinni kuvan muokkaamisesta, kun hän ja hänen silloinen kihlattunsa, nykyinen aviomies, Ossi Kivimäki julkaisivat kummatkin saman kuvan Instagram-tileillään. Sabinan kuva herätti keskustelua, sillä hänen reitensä oli selkeästi erinäköinen kuin Ossin julkaisemassa kuvassa. Sabina oli muokannut reilulla kädellä omaa reittään paremman näköiseksi.

Tässä Sabinan julkaisema kuva pariskunnasta purjeveneen kannella.

Ja sama kuva Ossin julkaisemana. Huomaatko eron?

Särkkä muistetaan ennen kaikkea vuoden 2012 missikisoista, mutta sen lisäksi hän on myös ollut mukana erilaisissa realitysarjoissa. Hän voitti Viidakon tähtösten toisen tuotantokauden, ja hän on osallistunut myös Martina ja hengenpelastajat- sekä Fort Boyard-ohjelmiin. Hänen varsinainen ammattinsa on kuitenkin kosmetologi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos