Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Twerkkaaja Tinze sai ikävän kommentin rantakuvauksissa: kertoi tapahtuneesta somessa

Twerkkaaja Tinze sai ikävän kommentin rantakuvauksissa: kertoi tapahtuneesta somessa
Instagram / Tinze

Twerkkaaja Tinze eli Tia-Maria Sokka oli hiljattain Roomassa työmatkalla. Tinzellä oli rannalla pieni kuvaussessio meneillään, kun ohikulkevalla miehellä oli sanomista. Tinze julkaisi Instagramissa aiheeseen liittyvän kirjoituksen ja oheiskuvan, jossa hän poseeraa värikkäissä bikineissä.

”Tämä tapahtui tänään… Meillä oli pieni kuvaussessio rannalla ja tunsin itseni todella hyväksi. Sitten joku jätkä käveli ohitseni sanoen ”tuo mimmi on liian lihava”. Se sai minut miettimään kauneusstandardeja ja sitä, kuinka saamme jatkuvasti niin paljon kritiikkiä,” Tinze aloitti vapaasti suomennettuna.

”Ollaanpa rehellisiä, ei ole koskaan mahdollista olla ”liian lihava”, ”liian laiha”, liian sitä tai liian tätä. Olemme kaikki kauniita omilla ainutlaatuisilla tavoillamme. Ja aion todellakin ylistää omaa kehoani kaikkine kurveineen. Ja tiedätkö mitä. Jos joskus saat itsesi kiinni arvostelemassa jotain toista ihmistä hänen ulkonäöstään, ongelma ei ole heissä tai heidän ulkonäössään, vaan siinä, miten näet itse itsesi.”

Myös malli Lola Odusoga on saanut paljon kritiikkiä painostaan. Onneksi sekä Tinzellä että Lolalla on napakat vastaukset valmiina.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos